Pretul Bitcoin recupereaza cu o crestere de peste 10%

3 aprilie 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Pretul Bitcoin recupereaza cu o crestere de peste 10% si lumea minunata a Bitcoin se dovedeste a fi inca o data o plimbare fascinanta cu roller coaster-ul on-line. Ceea ce mainstream-ul numeste ca fiind „volatilitate“, utilizatorii Bitcoin considera ca e doar o fluctuatie absolut normala. Pretul Bitcoin si-a reluat volatilitatea in sus in decursul diminetei de luni si recupereaza cu o crestere de peste 10% scaderea anterioara.

zzdp3w1dl3hy

Pretul Bitcoin recupereaza dupa scaderea dolarului

Pretul Bitcoin a revenit brusc in ultima saptamana a lunii martie si aceasta crestere nu a avut nimic de-a face cu Bitcoin. Cele mai mari piete economice au fost cheia succesului Bitcoin, dupa ce dolarul american a suferit in decursul zilei de ieri o scadere. Acest lucru se datoreaza in mare masura reactiei dupa votul dezastruos de vineri dupa-amiaza privind noua lege a sanatatii, cand presedintele Trump a trebuit sa solicite o noua propunere, deoarece cea a lui Paul Ryan nu a avut suficiente voturi pentru a trece.

Acest eveniment a avut loc prea tarziu vineri pentru ca piata sa reactioneze, astfel incat aceasta crestere de peste 10% a fost reportata in dimineata zilei de luni, cand dolarul american a atins un minim inregistrat in ultimele patru luni si a atins punctul sau cel mai scazut din 2011 si s-a prabusit in comparatie cu fiecare valuta majora: Euro si da, Bitcoin.

Slabiciunea pe piata financiara a dolarului american inseamna pentru utilizatori ca pot cumpara mai putini Bitcoins, astfel incat valoarea Bitcoin creste fata de dolar. Astfel Bitcoin a crescut de la aproximativ $ 950 USD la peste 1.120 $, in momentul redactarii articolului.

3-7-768x576

sursa: http://bitcoinist.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *