Pretul Bitcoin a inregistrat o crestere de 17% in ultimele 24 de ore

14 noiembrie 2017 bitcoin, bitcoin cash, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Pretul Bitcoin a crescut cu 17% in ultimele 24 de ore, dupa ce a scazut sub pragul 5.560 dolari in weekend. De atunci, pretul Bitcoin s-a stabilizat in jurul valorii de 6.500 dolari, inregistrand o crestere zilnica de aproximativ 890 dolari. In momentul redactarii articolului, pretul Bitcoin este de $6542.82 cu o crestere de aproximativ 4% de la inceputul sesiunii de tranzactionare.

53829eef6bb305efbe9612b6f0d318bf

Declansata de vanzarea principalilor investitori Bitcoin si cresterea rapida a valorii pretului Bitcoin Cash, regele Bitcoin a inregistrat o corectie in ultimul weekend. Cu toate acestea, dupa cum era de asteptat, pretul Bitcoin a revenit relativ repede, deoarece pretul Bitcoin Cash a scazut de la peste 2.800 dolari la 1.200 dolari.

Indicatori pe termen scurt pentru cresterea pretului Bitcoin

Lichidarea unor sume mari de Bitcoin in ultimele zile a dus la un efect de domino, in care comerciantii au inceput sa se panicheze sa-si vanda Bitcoin-ul din teama incertitudinii pietei si a unei corectii majore a pretului Bitcoin. In consecinta, volumul zilnic de tranzactionare al Bitcoin si Bitcoin Cash a depasit marcajul de 10 miliarde de dolari, pentru prima data in istorie.

Cu toate acestea, dupa cum a demonstrat Bitcoin de mai multe ori in ultimul an, s-a redresat semnificativ mai repede decat majoritatea analistilor s-ar fi asteptat pe termen scurt, respectiv la aproximativ 6.500 de dolari. Din punct de vedere istoric, dupa atingerea unui nou prag superior, Bitcoin tinde sa se corecteze pana la un punct care este mai inalt decat cel precedent si sa initieze un nou raliu pentru a atinge un nou nivel maxim.

De exemplu, atunci cand pretul Bitcoin a atins un nou record de 4.500 $ la inceputul acestui an, el s-a corectat la aproximativ 3.300 $ si a initiat un nou raliu care i-a permis sa urce la pragul de 5.000 $. O tendinta similara se va intampla probabil in urmatoarele saptamani cu piata de trading cripto americana. Cea de-a doua mare piata Bitcoin dupa Japonia este extrem de optimista in ceea ce priveste intrarea investitorilor institutionali si de retail in piata Bitcoin, alaturi de zeci de miliarde de dolari in noi fonduri.

14 noiembrie

sursa: https://coinmarketcap.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV