Banca Centrala a Rusiei declara: ICO au „un potential imens”

15 noiembrie 2017 Uncategorized

Articol scris de Mirona Noru

ICO-urile au „un potential imens”, aceasta este declaratia unui oficial de rang inalt al Bancii Centrale din Rusia. Acesta considera ca ofertele monetare initiale ar putea genera oportunitati de finantare pentru companii noi.

KryptoMoney.com-ICO-in-Russia

Potrivit serviciului de stiri de stat TASS, primul vicepresedinte al Bancii Rusiei, Serghei Șvetsov, a declarat ca banca centrala va „sprijini dezvoltarea” modelului de finantare a blockchain. Este o evolutie notabila, avand in vedere ca Banca Rusiei – care nu serveste ca regulator financiar in tara – a publicat in septembrie un avertisment al investitorilor cu privire la criptomonede si ICO.

Shvetsov a fost citat spunand:

Tara noastra are un potential extraordinar de inovatii, studentii nostri, tinerii si intreprinzatorii au un avantaj imens din punctul de vedere al ideilor si pe fondul lipsei unor institutii clasice de sustinere a initiativelor, dezvoltarea ICO are un potential imens sa finanteze aceste idei„.

Ceea ce va implica acest ajutor din partea institutiilor pe termen lung ramane insa de vazut. Cu toate acestea, in observatiile ulterioare, Shvetsov a sugerat ca utilizarea blockchain ar putea deveni o activitate financiara legitima in Rusia.

Speram ca ICO va avea un loc de onoare pe piata financiara a Rusiei„, a spus primul vicepresedinte. Comentariile lui Shvetsov vin la doar cateva saptamani dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a emis mai multe ordine oficiale legate de criptomonede, inclusiv una care a impus crearea unor noi reguli in jurul ICO.

Russia’s-Central-Bank-Instructs-Clearinghouse-Not-to-Settle-Cryptocurrency-Contracts

sursa: http://tass.com/economy/975617

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *