Pretul Bitcoin este amorsat de tehnicalitati

1 noiembrie 2016 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Pretul Bitcoin a fost amorsat de tehnicalitati, dupa ce a avut loc ceea ce poate fi numit drept un raliu consistent si sanatos, care a ridicat pretul pana la valoarea locala de $ 717,99 in ultimele cateva saptamani.

bitcoin-price-going-parabolic-again-now-at-730-and-up-60-in-last-three-weeks-the-dollar-vigilante

Actiunea amorsata de tehnicalitati a influentat pretul Bitcoin in ultimele doua zile, fapt ce ar determina fluxul de fonduri de pe piata pana la sfarsitul lunii. Aceste actiuni s-au materializat concret in cresterea valorii monedei digitale. Conditiile de supracumparare de saptamana trecuta, s-au dovedit a fi semne de crestere puternica, ca o continuare in sensul acesta ascendent. Nu numai ca pretul a atins nivelul de 700 $, dar, de asemenea, si-a testat limitele superioare ale unei zone de rezistenta puternica, in jurul valorii de $ 720.
Apoi, urmand cresterea de $ 717,99 pe exchange-urile internationale, pretul Bitcoin a primit iarasi un impuls din zona de tehnicalitati. Totusi piata nu a reusit sa rupa aceasta bariera si prin urmare, s-a produs un gap destul de semnificativ, care a dus pretul sub pragul de $ 700 si a rupt aproape structura pietei pe termen scurt. Acum, pretul este in prezent in stand-by, asteptand un catalizator intr-un fel sau altul.

Mutandu-ne atentia pe zona de tehnicalitati, putem vedea pe graficul zilnic de mai jos ca pretul este inca la capatul superior al zonei pe termen mediu. Acesta se afla in afara zonei de valoare pe profil de volum, toti indicatorii de impuls indicand o perioada de supracumparare.

91b198b7a5c4b78d6d0e020b846a798a
Indicii de impuls indica o actiune de supracumparare, dandu-se astfel un semn de crestere, mai degraba decat un predictor al unui pullback, motiv pentru care dorim sa ramanem precauti in acest domeniu, pe ambele parti ale pietei.
Observam ca pretul este inca teribil de aproape de zona de aprovizionare pe termen mediu; si inca mult deasupra pivotului si a zonelor de cerere, motiv pentru care credem ca va ramane greu pentru a obtine prin intermediul acestuia patch-ul de rezistenta la 730 $. Indiferent de date si tehnicalitati, credem ca piata este intr-o pozitie mai ridicata pe parcursul restului acestui an.

Saptamana trecuta am mentionat ca ar putea dura o luna sau mai mult pentru a ajunge si a rupe vechiul prag de 778.85 $ din iunie, cu toate ca in aceasta saptamana credem ca pretul ar putea fi un pic „mai liberal”.

Piata pare a spune ca doreste sa-si continue cresterea in saptamanile urmatoare, care ar pune pretul in zona de 780 $ mai devreme decat era de asteptat. Intrebarea majora ramane cat de mare va fi corectia de pret pe termen lung si cand vom obtine o crestere majora, depasind-o pe cea in urma Brexit-ului.

sursa: https://cointelegraph.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *