Cel mai mare retea de stiri din India: Bitcoin va ajunge la 10.000$

31 octombrie 2016 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Cea mai mare retea de stiri din India este Zee News, cu peste 150 de milioane de telespectatori in medie. Recent, aceasta a prezentat un segment complet privind Bitcoin. Subiectul principal a fost proiectia sa de pret, potentialul acestuia si cazurile de utilizare la nivel mondial ale monedei digitale.

Zee News Business Head and Senior Editor Sudhir Chaudhary a lasat sa se inteleaga ca Bitcoin ar putea ajunge la valoarea de 10.000 $, avand in vedere cererea in crestere pentru criptomonede.

bitcoin-india

In timpul unui show live difuzat de catre cea mai mare retea de stiri din India pentru milioane de telespectatori activi, Chaudhary a descris Bitcoin ca fiind „moneda cea mai valoroasa din lume” si a declarat ca reteaua Zee News a decis sa lanseze un segment complet pe subiectul Bitcoin, pentru a discuta despre sechestrarea recenta a guvernului indian a unui schimb Bitcoin.

Chaudhary a declarat:

Facem, de asemenea, acest segment, deoarece o agentie indiana incearca sa „inghete” un schimb Bitcoin. Vanzatorii de droguri folosesc Bitcoin si o divizie a guvernului indian, respectiv Biroul de Control al Stupefiantelor, a confiscat 500 Bitcoins. Dupa cum stim, valoarea unui Bitcoin este echivalentul a 45K rupii.

Sisteme monetare bazate pe Bitcoin

In ciuda diferitelor preocupari de reglementare si a politicilor din jurul Bitcoin in India; precum si represiunea guvernului pe mai multe schimburi mari Bitcoin locale, Chaudhary a explicat publicul larg ca valoarea in crestere rapida a Bitcoin trebuie remarcata si trebuie luata in considerare, inainte de a critica legalitatea acesteia.

Chaudhary, care este, de asemenea, gazda Daily News & Analiza la Zee News, cea mai mare retea de stiri din India, critica in schimb puternic bancile si sistemele monetare actuale din India. Acesta afirma ca, daca 3 la suta din intreaga populatie indiana sau chiar un procent mai mic din clientela bancilor locale, s-ar decide sa-si retraga banii, bancile nu ar avea suficient capital pentru a procesa platile.

ib299

Chaudhary completeaza: „Adevarul este ca, chiar daca doar 3 la suta din oameni si-ar retras toti banii din banci, acestea nu ar avea suficienti bani pentru a le plati. Intregul sistem monetar depinde de guverne si banci. In cazul in care o banca da faliment, atunci toti banii ar putea fi pierduti. Solutia salvatoare este Bitcoin, care este o incercare de a scapa de acest regulament si acest pericol provocat de banci.

Mai important, el a subliniat faptul ca clientii nu pot fi siguri ca numerele care sunt adesea afisate pe extrasele de cont bancare pot fi retrase; si ca majoritatea fondurilor de utilizator sunt imprumutate catre corporatii si persoane fizice de profil înalt.

Dar atunci cand banii sunt depozitati intr-o banca, banca ia o suma mare de bani si o imprumuturi altor persoane. Puteti vedea banii in contul bancar, dar adevarul este, ca banii nu sunt acolo „, a accentuat si mai mult aceste.

In cele din urma, Chaudhary considera ca Bitcoin ofera industriei financiare si a consumatorilor sai cu un control efectiv asupra fondurilor lor, spre deosebire de sistemele monetare actuale si serviciile bancare care depind in mare masură de guvern si monopolul bancii centrale.

bitcoin-india

sursa: https://cointelegraph.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *