Telegram Bot utilizeaza Bitcoin pentru apeluri internationale ieftine

28 octombrie 2016 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Telegram Bot utilizeaza Bitcoin. Acesta este un produs a unui start-up din Letonia, cunoscut sub numele de 120 Minutes, care a introdus recent o integrare Telegram-Bitcoin numit CallCoin, care este prescurtarea de la Bitcoin si apelare inversa, pentru a permite efectuarea de apeluri internationale prin telegraf, de aproximativ 10 ori mai ieftine decat pretul standard.

Pe ArticStartup, o companie de tehnologie si blog creata pentru a promova comunitatile in curs de dezvoltare, CEO-ul companiei 120 Minutes, Dmitri Chuyenko a prezentat companiei Telegram Bot, care utilizeaza apelul invers, in loc de VoIP, pentru a furniza servicii de apeluri private care utilizeaza Bitcoin.

Chuyenko a declarat: „Callcoin este primul Telegram Bot care furnizeaza servicii de apel si primul serviciu care ofera o solutie castigatoare cu plata in criptomonede.”

Vector of a sign for web of bitcoin accepted here

Mecanismul de functionare si confidentialitatea apelurilor

Chuyenko crede de confidentialitatea on-line este caracteristica cea mai importanta de care fiecare utilizator trebuie sa beneficieze. Astfel, Callcoin utilizeaza Bitcoin, care, cu unele tehnologii, cum ar fi Mimblewimble si CoinJoin, ar putea deveni anonime in teorie. Acestea permit lansarea unei generatii nesfarsite de ID-uri noi, permitand astfel apelantului confidentialitate suplimentara. Utilizatorii pot inchiria diferite numere de telefon, pot schimba ID-uri apelantului dupa bunul plac si pot sa verifice istoricul apelurilor pe o singura platforma.

Utilizatorii pot suplimenta creditele cu Bitcoin si codurile de reincarcare si le pot trimite oricui. In plus, ei pot avea acces la istoricul lor, pot verifica tarifele, chiria alocata unui numar de telefon diferit, pot seta ID-ul unui apelant si pot avea optiunea sa utilizeze numere multiple pentru call-back„, a scris Chuyenko.

Potrivit acestuia, tarifele apelurilor internationale cu privire la costul Callcoin Bot se situeaza in jurul valorii cu pana la  10 – 20 de centi mai putin decat ratele standard. De exemplu, un apel din Mexic pana in Spania pe Callcoin va costa utilizatorii 3 eurocenti pe minut, in timp ce pe tarifele standard, ar putea costa pana la 20 de centi sau mai mult. Interesant, compania este sustinuta si sprijinita de Nick Ustinov, care este in prezent Chief Technology Officer la Chip Get, o firma care produce computere portabile si chips-uri cu specificatiile concentrate de performanta.

Produsul sau principal, C.H.I.P, este un computer cu costul de $ 9, cu ajutorul caruia dezvoltatorii pot sa utilizeze codul, pot sa controleze si sa opereze.

Utilizarea C.H.I.P. cu Gnumeric va crea foi de calcul sau AbiWord pentru a procesa intregul proces word. E tot acolo. Ei vor deschide chiar si documentele Word si Excel pe care deja le utilizeaza „, afirma echipa GetChip.

Cu sprijinul GetChip, dezvoltatorul Telegram Bot, respectiv 120 Minutes ar putea intra intr-un parteneriat strategic pentru dispozitive Internet of Things, pe baza IO Bitcoin, in cadrul careia se vor utiliza cel mai probabil plati Bitcoin pentru a executa diverse operatii. Chuyenko si-a exprimat in mod constant optimismul fata de Bitcoin, prin urmare, avand in vedere ca Telegram Bot este una dintre multele aplicatii pentru a fi lansata de 120 Minutes, aplicatii ale IO Bitcoin sunt o posibilitate.

Capitalizarea de piata a depasit 10 miliarde $ in Bitcoin, iar serviciul este acceptat ca un sistem de plata valabil la cele mai mari piete. Confidentialitatea on-line este de mare importanta pentru oameni si ei sunt gata pentru noi produse, care se pot livra pe aceasta promisiune„, a remarcat Chuyenko.

invest-in-bitcoin

sursa: https://cointelegraph.com

https://docs.google.com/document/d/1njDNDM0da77x_SWuedln_ihzFrLOlNhzQpBmHG4UCVY/edit

https://getchip.com/pages/chip

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV