Pretul Bitcoin din aceasta saptamana: momentul oportun pentru a cumpara sau vinde pentru profituri mici si rapide

20 septembrie 2016 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Ne indreptam spre o valoare de tranzactionare noua pentru pretul Bitcoin intr-o saptamana interesanta si se pare ca este momentul oportun pentru a cumpara sau vinde Bitcoin, pentru profituri mici si rapide.
Lucrurile erau destul de volatile saptamana trecuta si utilizatorii Bitcoin au reusit sa patrunda in interiorul si in afara pietelor, pentru profituri semnificative. Desigur, cateva trade-uri s-au oprit, dar in final rezultatul a fost un castig net pe pietele de tranzactionare, astfel incat lucrurile sunt destul de solide si profituri din ce in ce mai mari se intrevad.

Img937-pricestability-news

Deci, ce s-a intamplat la inceputul acestei saptamani si cum putem obtine si in afara pietelor profituri in continuare, in conformitate cu o noua strategie saptamanala? In Statele Unite ale Americii se intrevad miscari noi in pietele de tranzactionare, iar sesiunea din Asia reuseste sa influenteze peste noapte trade-ul din Europa spre dimineata.
Ca intotdeauna, trebuie sa aruncam o privire la graficul de mai jos, pentru a observa o tendinta privind nivelurile din focalizare. Este o diagrama realizata pe parcursul zilei de ieri, avand ca durata cinci minute, cu nivelurile tinta suprapuse in verde. Acestea arata valoarea din ultimele douasprezece ore „de actiune”, respectiv sesiunea din Europa.

screen-shot-2016-09-19-at-19-00-45
Asa cum arata graficul, suntem in cautarea unui interval definit pentru sustinerea pe termen lung a pretului de 606 $. Pe termen lung tradingul intens va duce la o crestere pana la 611$, aducand profituri utilizatorilor Bitcoin.
Pretul Bitcoin a facut recent un Breakout, dintr -un model de consolidare pe termen scurt, semnalizand faptul ca urmeaza o crestere a pretului monedei digitale pe termen lung.
Pretul este din nou in consolidare acum, eventual, in asteptare pentru mai multi catalizatori sa alimenteze cresterea si automat si profituri pe termen lung.
Indicatorii tehnici sugereaza ca anumite castigurile suplimentare sunt in carti. Pretul Bitcoin este inca in crestere, dar aceste castiguri ar putea depinde de catalizatorii de piata cu risc redus din aceasta saptamana.

160919_bitcoin

Evenimente din piata ce duc la profituri

Media mobila simpla, obtinuta prin adaugarea pretului de inchidere a garantiei pentru un numar de perioade de timp si apoi impartind acest total la numarul de perioade de timp, in valoare de 100 in cazul nostru, pare a fi un crossover ascendent de la valoarea de 200 pe termen lung. Aceste miscari in piata de tranzactionare semnalizeaza ca calea de rezistenta minima este in sensul cresterii din nou. Evenimentele stocastice din ultima vreme sugereaza posibila aparitie a unui punct de cotitura mai mare, ceea ce sugereaza ca se incearca recastigarea controlul asupra actiunii preturilor Bitcoin.

Daca este asa, pretul ar putea continua sa creasca mai mult, eventual stabilind urmatorul plafon in jurul zonei de $ 625-630. Acest plafon a avut loc si la inceputul acestei luni. Castigurile au continuat in trecut si acel moment ar putea pune pretul Bitcoin pe drumul cel bun spre zona de $ 660.

Pe de alta parte, o revenire la o presiune anterioara ar putea declansa o corectie negativa rapida pentru pretul de 610 $ sau chiar mai mic, pana la suportul psihologic de 600 $. O spargere brusca sub acest domeniu ar putea semnala faptul ca vanzatorii vor ramane in top pentru mult timp de acum incolo.

sursa: https://simplefx.com/dashboard/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *