Platforma de tranzactionare: Cum faci alegerea potrivita?

26 noiembrie 2021 tranzactionare

Articol scris de Alexandra Popescu

platforma de tranzactionare

Evolutia tehnologiilor, a Internetului si a platformelor online a adus o serie de avantaje atat pentru traderi, cat si pentru clientii acestora. Cumpararea si vanzarea de criptomonede se poate realiza in acest moment aproape instant, de oriunde. Fie ca sunteti in confortul patului de acasa, in intimitatea sufrageriei dumneavoastra sau in timpul vacantei, sunteti contactat oricand la piata crypto. Pe vremuri insa, ordinele de tranzactionare se scriau pe hartie si brokerul punea ordinul in piata manual. In prezent, o conexiune buna la internet va asigura si prioritatea.

Asa cum probabil stiti deja, pentru a intra in posesia unei cantitati de crypto este necesar sa aveti un portofel online, un wallet si o platforma online de tranzactionare criptomonede, prin intermediul careia puteti chiar voi sau cu ajutorul unui broker sau account manager sa initiati ordine de vanzare si de cumparare.

O platforma de tranzactionare buna trebuie sa ofere o serie de avantaje clientilor ei. Analiza pietei, acces la stiri si informatii despre piata si pret, sa iti explice strategiile de cumparare, atat pentru incepatori, cat si pentru experimentati.

Haideti sa descoperim impreuna ce criterii trebuie sa indeplineasca cea mai buna platforma de tranzactionare online.

1. Simplitate

Cu cat de complexa este piata crypto si cu cat devine mai complexa, platforma cu care lucrati trebuie sa fie simpla si intuitiva. Spunem acest lucru pentru ca cu cat primeste mai multa atentie, cresterile din ultima perioada au adus pe piata crypto noi utilizatori, de aceea platformele online de tranzactionare trebuie sa fie usor de folosit si de acestia. Functiile pe care le are platforma trebuie sa fie confortabile pentru orice acceseaza platforma. Un sistem complicat de accesare a acesteia, de creare a contului sau de tranzactionare poate sa ii faca si pe cei mai experimentati sa-si piarda foarte rapid interesul. Mai ales ca vorbim despre piata crypto, lucrurile trebuie sa se miste intr-un ritm natural si deloc complicat pentru ca fiecare secunda pierduta, poate insemna pierdea cursului dorit.

2. Rapiditate

Daca vorbim de simplitate, nu putem sa excludem criteriul rapiditatii. Dupa cum am specificat si anterior, platforma cu care alegeti sa lucrati trebuie sa proceseze tranzactiile rapid sau sa existe un mod de validare a conturilor rapid. Dinamica cu care functioneaza piata crypto te indeamna in a lua decizii pe loc, asadar tranzactiile ar trebui realizate in timp real. Contrarul poate duce la pierderea oportunitatilor.

3. Diversitate

Fie ca vorbim despre criptomonede sau despre tipurile de ordin, platforma cu care lucrati trebuie sa le indeplineasca pe ambele. Nu va puteti baza in cresterea unei singure monede si, in special pentru avansati, pentru cei care vor sa foloseasca cea mai buna platforma de trading, nu se pot baza doar pe cash in/cash out. Unul dintre parametrii importanti in alegerea platformei cu care lucrati este disponibilitatea ordinelor de tipul : Buy, Sell, Limit, Take Profit, Stop Loss etc.

4. Instrumente

O platforma online nu este doar o interfata care te ajuta sa faci cumparare si vanzarea de cryptomonede, ci trebuie sa fie un ajutor, un aliat care sa te ajute sa iei cele mai bune decizii. Pentru a avea succes in piata crypto este necesar sa ai instrumente complexe, cum sunt graficele pentru a intelege evolutia pietei, analiza pietei, newslettere care sa prezinte evenimentele cele mai importante din piata crypto pentru a intelege directia in care se indreapta piata, blog cu stiri si informatii reale.

5. Stabilitate

Vechimea unei platforme este un criteriu foarte important. Ca in orice, si in piata crypto pot exista blocaje sau defectiuni. Vechimea unei platforme denota ca toate aceste s-au intamplate deja si au fost remediate de catre companie. Experienta din piata crypto asigura credibilitatea brandului, clienti din domeniu care au trecut si au ramas prin aceasta companie, posibilitatea de a verifica platforma prin experientele altora.

Cea mai buna platforma de tranzactionare criptomonede

tranzactionare criptomonede

De ce este Bitcoin Romania cea mai buna alegere? Pentru ca in primul rand indeplineste toate criteriile mentionate mai sus si nu numai. Prin Bitcoin Romania aveti un element diferentiator in comparatie cu competitorii nostri. La Bitcoin Romania, fie ca vorbim despre platformele online, fie ca vorbim despre ATM-urile Bitcoin, aveti zilnic consultanta prin customer support.

Si asta nu este singurul avantaj pe care il are Bitcoin Romania. Aveti posibilitatea de a discuta direct cu traderi specializati in piata crypto, cu experienta proprie de tranzactionare de peste 7 ani si cu vechime in cadrul companiei de peste 5 ani. Atunci cand un om al carui principal interes este de a va ajuta, discutia decurge intr-un mod natural si beneficiati de informatii financiare pe care de cele mai multe ori nu le gasiti nicaieri. Experientele personale ale traderilor nostri sunt invataturile dumneavoastra. Cu un discurs prietenos, cu o atitudine profesionala si cu un bagaj larg de cunostinte, acestia fac pe oricine sa inteleaga cum functioneaza piata criptomonedelor si care sunt principiile fundamentale ale platformei.

Daca sunteti deja la curent cu piata si cunoasteti informatiile minime, aveti disponibile multitudinele de varietati pentru a contacta oamenii din spatele platformei. Fie ca vorbim despre chat online, numere de telefon valide sau adrese de email, cineva o sa va raspunda si o sa va ajute in solutionarea unei probleme sau in lamurirea anumitor aspecte.

Intelegem ca platformele si tranzactiile uneori mai pot avea erori, fie din cauze digitale, fie dintr-un flux prea mare de cereri, insa colegii nostri va ajuta in solutionarea oricarei probleme pe care o intampinati.

Un alt element important sunt chiar instrumentele pe care le oferim. In toti anii de experienta si in faptul ca de fiecare data ne-am ascultat si inteles clientii, am creat si am venit intotdeauna cu o gama larga de varietati care sa fie pe placul tuturor si pentru a acoperi toate nevoile voastre. Cel mai important si cel mai recent element adus nou a fost contopirea dintre platforma online si reteaua de ATM-uri. Prin Bitcoin Romania puteti sa faceti tranzactii online, cu posibilitatea de a retrage suma in urma tranzactiei in RON cash printr-un ATM. Cu ajutorul unui cod QR unic si personalizat, clientul poarte alimenta sau retrage RON cash prin platforma PRO.

Am creat pentru dumneavoastra diversitate in tranzactionare, indiferent de nivelul de experienta pe care-l aveti. Noi credem in criptomonede, credem in Bitcoin si dorim ca oricine sa poata sa se bucure de aceasta experienta, sa invete pentru ca suntem siguri ca blockchain si monedele digitale reprezinta viitorul sistemului financiar. Asadar, am creat doua platforme:

1. Platforma Trade.bitcoinromania.ro

Alegeti platforma TRADE daca doriti sa cumparati si sa vindeti criptomonede prin transfer bancar in RON sau EUR, pentru a face un profit rapid la cursul actual al pietei. Platforma este de cash in/ cash out. Ofera si posibilitatea diversitatii, prin oferta personalizata, cu ajutorul unui account manager. Daca sunteti la inceput, puteti face, cu sume mici, tranzactii de BTC si ETH, acestea fiind doua dintre cele mai importante monede din piata crypto. De asemenea, platforma va ofera si un portofel integrat denumit BTR VAULT, in care puteti pastra pe o perioada nedeterminata cantitatea de crypto sau fiat pe care o detineti.

2. Platforma Pro.bitcoinromania.ro

Pentru traderii cu adevarat pasionati, maestrii riscului si esenta spiritului antreprenorial, platforma PRO va ofera cel mai bun trading fee de pe piata, de doar 0,25%. Puteti face transfer bancar de minim 100 de RON sau 35 de EUR. In plus, comisionul de depunere este 0%. Platforma este speciala fiind conectata la reteaua de ATM-uri si puteti sa va bucurati de operatiunile explicate mai sus. Fiind o platforma gandita pentru traderi, tranzactiile se realizeaza in mod instant, comisioanele sunt foarte mici, aveti diversitate in criptomonede si diverse tipuri de ordine.

In platforma bitcoinromania.ro aveti si sectiuni speciale cum ar fi blogul, in care prezentam diverse teme de actualitate sau incercam sa clarificam anumite intrebari frecvente. Fie ca vorbim despre criptomonede de viitor sau ca incercam sa oferim previziuni de criptomonede, blogul nostru este divers si va raspunde astfel intrebarilor repetate de diversi clienti: In ce moneda sa investesc? Ce moneda imi aduce profit? De unde stiu ca aceasta moneda este de viitor sau Cum o sa evolueze piata?

La Bitcoin Romania nu indemnam pe nimeni sa faca nimic, ci din contra, va prezentam, cel putin prin intermediul blogului, diverse situatii personale sau ipotetice, de care trebuie sa tineti cont, indiferent de platforma cu care alegeti sa lucrati.

Alegeti intotdeauna platforma care vi se potriveste, care se pliaza nevoilor dumneavoastra si statutului in piata crypto si regula de aur: NU INVESTITI NICIODATA BANII PE CARE NU SUNTETI DISPUSI SA-I PIERDETI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *