Perspectiva asupra internetului schimbată de faptul că Namecheap acceptă Bitcoin

21 septembrie 2014 bitcoin

Articol scris de David Mitran

Acum mai bine de un an de zile, Namecheap.com devenea primul furnizor de domenii ce acceptă Bitcoin ca metodă de plată. Namecheap a fost constant inundat cu cereri din partea clienților pentru acceptarea monedei digitale ca metodă de plată pentru achiziționarea de domenii, web hosting, certificate SSL și mai multe. Ca un rezultat, Namecheap a adoptat în mod oficial moneda digitală ca o opțiune de plată.

Acest lucru este important deoarece, un furnizor de domenii online reprezintă cheia pentru stabilirea prezenței online. Acesta este felul în care cineva achiziționează un domeniu pe WWW ( World Wide Web ) în scopul promovării afacerii deținute pe internet. Și în felul în care ecommerce-ul și internetul au explodat, a avea un website acum este o necesitate, nu o opțiune.

Astfel, acesta este un motiv principal pentru care Namecheap a acceptat Bitcoin ca o metodă de plată, fiind totodată un obiectiv atins în istoria Bitcoin. Pentru ca Bitcoin să aibă o influență mai mare în lumea prezentului, și pentru continuarea înaintării în ciuda fluctuațiilor de valoare și îngrijorărilor de securitate vor trebui ca toate acestea să fie combătute. Mai mulți oameni vor trebui să folosească criptomonedele, într-un viitor apropiat, pentru a trăi și pentru a-și plăti activitățile de zi cu zi.

În mod sigur , Bitcoin beneficiază de pe urma Namecheap și cel mai mult a beneficiat din Black Friday-ul din ultima noiembrie. Namecheap a oferit un bonus de 10% pentru orice client ce adăuga cel puțin 0.1 Bitcoini pentru fondurile de pe Namecheap. Astfel de promoții vor ajuta Bitcoin și comunitatea Bitcoin, însă cel mai mult vor ajuta oamenii să înțeleagă și să utilizeze Bitcoin și, de asemenea, vor ajuta comercianții să înțeleagă mai bine Bitcoin.

În consecință, un comerciant cu o reputație și popularitate precum Namecheap își încurajează clienții să se implice cu Bitcoin în achiziționarea de servicii sau produse și să utilizeze această monedă în special în achiziționarea de domenii de pe Namecheap. Acest lucru ar ajuta să răspândească vorba despre monedă și să ajute la încurajarea utilizatorilor și întreprinzătorilor să adopte moneda.

Bazându-ne pe tot timpul care a trecut, se pare că această promovare a funcționat de minune, deoarece din ce în ce mai multe afaceri și clienți s-au alăturat sau cel puțin și-au dat interesul să afle mai multe despre Bitcoin, adăugându-l la metodele de plată pe care le folosesc în anul acesta curent, 2014.

În plus la toate aceste lucruri minunate, din moment ce Namecheap este un furnizor de domenii, acesta este considerat să fie cheia în obținerea unei prezențe pe internet, din moment ce niciun website nu poate exista fără un domeniu, domeniu oferit de Namecheap.

Faptul că Bitcoin poate avea un astfel de aliat puternic și popular va încuraja din ce în ce mai mulți antreprenori, tineri și tot felul de oameni să înceapă să accepte Bitcoin în următorul an. Chiar și cei care vând doar în offline au început să ia în considerare această monedă pentru crearea unui website, sau chiar pentru vânzarea produselor și serviciilor în mediul online.

Simplul fapt că Bitcoin are o astfel de conexiune cu un furnizor de servicii online precum Namecheap va aduce comunității doar beneficii, printre aceste beneficii numărându-se credibilitatea, probabil cel mai valoros beneficiu și cel mai dorit de orice comunitate. Astfel, utilizatorul internetului de astăzi va fi cel care va adopta Bitcoin mâine, această criptomonedă ajungând să fie viabilă și dorită de din ce în ce mai mulți indivizi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *