Organizatia Natiunilor Unite cauta voluntari sa promoveze Bitcoin in Africa

16 august 2016 bitcoin, bitcoin vs banks

Articol scris de Mirona Noru

Organizatia Natiunilor Unite doreste sa implementeze cererile de voluntariat pentru a ajuta la promovarea adoptarii Bitcoin in Africa.

Intr-un anunt postat pe OnlineVolunteering.org, portalul voluntar al ONU, postul solicita candidatilor calificati sa ofere voluntar din timpul lor liber pentru a ajuta la educarea tinerilor din Sierra Leone despre moneda digitala Bitcoin si ce inseamna aceasta.

725_Ly9jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS9zdG9yYWdlL3VwbG9hZHMvdmlldy9hNjAwYWY0ZGU1MTU3NGQzOTJiZjQ5ZTg5OTBiNTkzOC5qcGc=

Organizatia Natiunilor Unite solicita doi voluntari, care sunt fluenti in limba engleza si competenti in domeniul IT si telecomunicatii:

Organizatia noastra cauta noi surse de venit si cauta modalitati alternative de strangere a fondurilor, prin acceptarea donatiilor in Bitcoins si extinderea bazei noastre de sprijin la nivel mondial. Cautam doi voluntari specializati in domeniul tech, pentru a ajuta la cercetare si cu scopul de a forma 2 membri ai personalului, cu privire la modul de utilizare a monedelor digitale, respectiv Bitcoins, pentru strangerea de fonduri. Aceasta oportunitate este disponibila imediat si inscrierea in program dureaza 12 saptamani, desi perioada are posibilitatea de a se extinde. Training si coaching vor fi on-line prin e-mail, hangout, Skype si Whatsapp.

Sprijin pentru un personal „analfabet” in vocabularul criptomonedelor

Pozitia de voluntar este conceputa ca un „tocilar rezident„, acesta avand ca misiune sa sprijine personalul cu donatii Bitcoin printr-un cont Coinbase. Niciunul dintre membrii actuali nu stiu prea multe despre Bitcoin sau cum sa solicite donatii in cripto-monede:

Organizația noastra a stabilit un cont cu ajutorul Coinbase, o platforma web cu ajutorul careia acceptam donatii in Bitcoins. Niciunul dintre membrii echipei noastre nu intelege moneda digitala cu exactitate si modul in care sa caute donatii. Voluntarul de succes va fi un profesor si un consultant si nu s-ar angaja direct in nicio strangere de fonduri. Vrem sa se angajeze oameni in afara sistemelor financiare curente, ca sustinatori si donatori pentru o cauza nobila.” a declarat purtatul de cuvant al Organizatiei Natiunilor Unite.

desktop_UNofBTC

Bitcoin, cu ajutorul Natiunilor Unite, ar putea rezolva multe dintre problemele Africii

Cheia pentru a reusi este cunoasterea foarte buna a monedei Bitcoin. Succesul viitor al Africii ar putea foarte bine sa devina Bitcoin. Vremuri economice dificile traite in prezent in tari precum Nigeria pot fi rezolvate prin ocuparea fortei de munca internationale, facilitate de salariile in Bitcoin. In plus, contractele inteligente, cum ar fi cele posibile prin Ethereum, s-ar putea dovedi utile in combaterea coruptiei, care este o alta problema larg raspandita in Nigeria.
Din cauza acestor factori, Bitcoin ar putea experimenta un salt in adoptarea in Africa, cel mai probabil in acelasi mod in care dispozitivele mobile au prins radacini peste tot continentul.

sursa: https://www.onlinevolunteering.org/en/node/415083

https://cointelegraph.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *