Bitcoin ramane intr-un interval de tranzactionare bun

16 august 2016 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

In ciuda usoarei scaderi de-a lungul week-end-ului, Bitcoin ramane intr-un interval de tranzactionare bun.

Piata europeana de tranzactionare este acum inchisa si este timpul pentru a realiza o analiza cu privire la pretul Bitcoin din prima jumatate a lunii august. In analiza prezenta, am evidentiat cum piata a fost sub o anumita presiune pe parcursul ultimelor zile, incercand sa rupa bariera pretului de tranzactionare de peste 600 $.

Bitcoin-price-up

Lenta perioada de recuperare in urma dezastrului Bitfinex de la inceputul saptamanii trecute a continuat de-a lungul mai multor zile. Acestea fiind spuse, putem observa niste turbulente sambata seara in pretul de duminica, care a inceput in scadere, de la nivelul de tranzactionare initial de 580 $, ajungand la 550 dolari. Lichidarea a fost de scurta durata, cu toate acestea, avand in vedere ca pretul a recuperat din valoare si a ajuns la nivelul de tranzactionare de $ 560 intr-o chestiune de minute, iar acum atinge pragul de $ 570. In ciuda acestui fapt, respectiv recuperarea rapida, piata ramane indecisa si prin urmare, range-ul se pozitioneaza intre valorile de $ 550-600.
Avand in vedere ca ne asteptam la o saptamana destul de „lenta” si lipsita de evenimente, pe masura ce intram treptat in perioada „back to school” si se reduce perioada de vacanta, altfel cunoscuta sub numele de „depresia de vara„, noi credem ca piata va ramane relativ stabila intre 550 – 600 $ pe termen scurt.

Acest moment al anului este marcat printr-o actiune asupra pretului de tranzactionare destul de fragil si volumul de schimb redus in pietele vechi, iar aceasta stare generala usor negativa are tendinta de a se infiltra in pietele cripto de asemenea. In cazul in care pentru un motiv oarecare, cu toate acestea, vom vedea o spargere a acestui interval, respectiv pragul sustinut de $ 520 si cel de rezistenta la $ 630, ar trebui sa fie suficient de importanta pentru a opri orice actiune potentiala a unui posibil pret „fugar”.

BTC 3Day 8 15 2016

Evenimentele de pe piata de tranzactionare

Marfurile si indicii bursieri din SUA au raportat cresteri puternice ieri, ceea ce indica faptul ca apetitul pentru risc este prezent la inceputul saptamanii. Acest lucru poate fi stimulat de rapoartele emise de FOMC (Federal Open Market Committee), Sistemul Federal de Rezerve al Statelor Unite ale Americii, cu scopul de a mentine costurile de imprumut reduse pentru restul anului.

Asteptarile privind pretul de tranzactionare vin si din partea unui stimul suplimentar din China, care sprijina de asemenea cererea pentru active mai riscante, cum ar fi Bitcoin, deoarece pana urma China este cea mai mare economie din lume si ar putea influenta cresterea globala. Alte riscuri de evenimente pentru saptamana aceasta includ top-tier UK data din Marea Britanie (Consumer price index, locuri de munca, vanzari cu amanuntul), Banca de Rezerve din Australia si rapoartele emise de guvernul din Noua Zeelanda (locuri de munca trimestriale si Product Price Index), care ar putea, de asemenea, sa consolideze in continuare asteptarile din partea bancilor centrale ale acestora, in cazul in care nivelul de tranzactionare este scazut.

Important este de observat actiunea pretului titeiului, care ar putea influenta, de asemenea, cresteri de pret Bitcoin, care pare a fi la final considerata marfa de schimb.

160816_bitcoin

 

sursa: http://www.newsbtc.com/

https://cointelegraph.com

https://www.bullbearanalytics.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *