Ordonanta lui Trump privind migratia si bariera bitcoin de 950 $

1 februarie 2017 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Ordonanta emisa de Trump privind migratia creeaza furori in mass-media si nu trece nu o singura zi fara ca presedintele Statelor Unite ale Americii sa nu fie pe prima pagina.

El este portretizat ca un constructor de ziduri, de bariere, un izgonitor al musulmanilor sau pur si simplu un nebun. Totul depinde de perspectiva si de sursa din mass-media la care se face raportarea. Insa intrebarea iminenta pentru utilizatorii de Bitcoin apare: ordonanta emisa de Trump va aduce beneficii pentru moneda digitala si Blockchain?

725_Ly9jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS9zdG9yYWdlL3VwbG9hZHMvdmlldy8yMTYwYWQ1YjMwZTEzMzRjZjRkOTAzYTFlNTVmYWM2My5qcGc=

In mod special, imigratia si miscarile restrictionate privind circulatia ar putea avea efecte imediate asupra viitorului Blockchain, dar ordonanta emisa de Trump si-a pus amprenta asupra lumii criptografice, de asemenea.

Ordonanta pentru construirea zidului Trump

Vicente Fox, fostul presedinte al Mexicului a descris zidul presedintelui Trump ca fiind: „The stupid f**king wall”. Daca peretele inca neconstruit deja afecteaza relatiile dintre SUA-Mexic, acesta va avea un impact imediat asupra oraselor de frontiera de pe ambele parti ale frontierei SUA-Mexic. Apoi va merge mai departe.

 

Financial Times, de exemplu, a subliniat impactul pe care ordonanta lui Trump il va avea asupra pietelor imobiliare din California si Florida, citand National Association of Realtors care au declarat ca „procentul de mexicani care cumpara case in SUA a scazut de la 7,9 la suta din procentul de vanzarile internationale in 2012 la 4,6 procente anul trecut. ” Mexicul este a doua cea mai mare piata de export ale Statelor Unite ale Americii” si al treilea cel mai mare furnizor de importuri.
In 2016, Statele Unite ale Americii a înregistrat un deficit comercial de $ 59 miliarde in relatia cu Mexic. In cazul in care Trump ar impozita bunurile mexicane, in scopul de a recupera costul noului perete, statul Texas ar avea parte de o lovitura grea.

725_aHR0cDovL2NvaW50ZWxlZ3JhcGguZXMvc3RvcmFnZS91cGxvYWRzL3ZpZXcvNzI2YjE1NTliYmE1ZTQzMTZiNmFhMGEyNzlmMWUxZDUucG5n

Efectul Trump asupra Bitcoin si Blockchain

Trump va avea atat un efect pozitiv, cat si unul negativ atat asupra Bitcoin, cat si Blockchain. Actiunile lui Trump privind China si lumea musulmană vor avea represalii economice semnificative si sfarsitul dolarului american ca moneda de rezerva poate fi grabit. Multi vor sustine adoptarea Bitcoin si a altor valute de rezerva in schimb monedei americane fiat.

Impactul bordurilor impotriva migrantilor dupa adoptarea ordonantei Trump poate fi unul negativ pentru zone precum Silicon Valley si alte zone de frontiera ale Statelor Unite, care sunt in acelasi timp hub-uri IT semnificative.
Lipsa fortei de munca va avea efecte imediate asupra dezvoltarii de noi proiecte, in special pentru start-up-uri. Efectul se poate modera cu trecerea timpului si talentul intern este dezvoltat. In mod alternativ, interdictia de imigrare poate deveni chiar si mai mult o mutare a industriei in strainatate, in cazul in care restrictiile de viza intervin.

Asa cum am vazut in primele zile ale presedintiei Trump, obiceiul sau de a emite decrete provoaca rasturnari si suparari semnificative. Bitcoin in aceste vremuri poate actiona ca aur digital si poate fi un depozit de valoare si de stabilitate, deoarece nu este afectat de politica guvernului si de actiunile acestuia.

65314813

sursa: http://citizentherapists.com/manifesto/

https://www.theguardian.com/us-news/2017/jan/26/no-pay-wall-how-former-mexican-president-vicente-fox-uses-twitter-to-troll-trump

https://www.ft.com/content/b8ea6bee-d66b-11e6-944b-e7eb37a6aa8e

https://cointelegraph.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *