OKCoin vrea să stăpânească piața internațională de schimb Bitcoin – I

24 iulie 2014 exchange

Articol scris de Wu Mihu

Changpeng Zhao este șeful departamentului tehnologic de la OKCoin, schimbul de Bitcoin și Litecoincu bazele în China, este acum în căutare de a își extinde serviciile pe piața internațională.

OKCoin este una dintre cele mai mari burse din lume în ceea ce privește volumul de schimb, potrivit datelor de la Bitcoinity, și se mândrește cu mai mult de 90 de angajați. Compania a ridicat 10 milioane de dolari in Seria A de finanțare din martie, ca parte a unei runde conduse de către Ceyuan Ventures, Mandra Capital și VenturesLab.

Zhao a participat la Conferința Bitcoin a Americii de Nord în luna iulie, în cazul în care el își introduce schimbul la publicul Bitcoin internațional și a anunțat lansarea depunerilor și retragerilor firmelor USD și HKD. În cadrul conferinței, CoinDesk a stat cu Zhao pentru o conversație care a avut ca scop de a evalua ceea ce OKCoin crede că va reuși pe piața internațională.

1

CoinDesk: La începutul acestui an, v-ați alăturat echipei OKCoin urmărind un stagiu la Blockchain și după ce a fost, de fapt, o lungă perioadă de incertitudine în China cu privire la regulamentul Bitcoin. Ce va determinat să vă doriți să părăsiți ceea ce probabil este o piață mai stabilă pentru China?

Changpeng Zhao: Blockchain este o companie mare, și cred că este un privilegiu pentru oricine în ecosistemul Bitcoin să lucreze pentru acea companie. Dar, produsele de bază Blockchain nu este puterea mea de bază. Am lucrat acolo ca un tehnolog. Ei au un portofel foarte simplu, foarte bun, și au o mulțime de control. Dar, am crezut că pot pune la dispoziție experiența mea mai mult pe partea de tranzacționare financiară, acest lucru este în cazul în care de acesta sunt legate cele mai multe dintre experiențele mele.

OKCoin este cel mai bun schimb din lume, așa că m-am alăturat. Ei sunt, de asemenea, prin întâmplare să fie chinezi, ceea ce este pur întâmplător [râde]. În cazul în care aș fi simțit o altă societate că ar fi fost o mai bună companie, m-aș fi dus acolo.

Aceasta pare a fi o declarație puternică. Ce puteți spune despre OKCoin care vă oferă încrederea pentru a face această afirmație?

Există mai multe schimburi de Bitcoin în China decât oriunde altundeva în lume. Există aproximativ 30 de schimburi Bitcoin în China și, pentru că există atât de multe, concurența este foarte acerbă. Având în vedere că, concurența, cea mai bună se dezvoltă afară. Nu numai OKCoin, dar toate schimburile din China au cele mai bune servicii.

OKCoin are o linie de suport 24/7 pentru clienți la care dacă vei suna și vei găsi pe cineva real. Nu găsiți on orice schimb chiar în acest moment. Nu o să găsești oriunde în altă parte. Platforma tehnologică OKCoin este foarte, foarte stabilă. Alte platforme din China au probleme, precum cea de ieri, probleme de stabilire a prețurilor.

Deci, eu doar îmi iubesc echipa într-adevăr , am întâlnit o parte dintre clienți și am fost încântat.

Unul dintre motivele pentru care OKCoin te-au ales a fost pentru a face apel la investitorii de pe Wall Street, folosindu-vă de experiența dumneavoastră la Bloomberg – o mulțime de schimburi se caută chiar acum. Cum aveți de gând să atacați această piață?

Am de gând să fac un efort internațional imens, care se va întâmplă în direct în următoarele 24 de ore, și vom începe să acceptăm depuneri și retrageri USD.

Jocul internațional este un dribling frumos pentru OKCoin, dar site-ul internațional va fi separat de site-ul chinez. Acestea au de gând să fie gestionate de către aceeași echipă, dar site-ul internațional va fi orientat foarte puternic către utilizatorii internaționali. Credibilitatea clientului, trebuiestabilită în timp, dar cred că o să își facă apariția atunci când o să aveți un produs superior.

Cum vor fi diferite site-urile? Sau, cu alte cuvinte, care este exemplul conceptului care face apel la utilizatorii de Bitcoin occidentali față de utilizatorii Bitcoin asiatice?

Oamenilor de Vest cărora le place bara de căutare de tip Googlem le plac cum ar fi interfețe curate. Poporului chinez le place o mulțime de lucruri pe o singură pagină. Cum ai combina aceste două lucruri împreună? [râde]

Nu glumesc, cu mentalitatea occidentală, când am văzut o pagină de acest gen, am urât-o. Dar, sunt acele lucruri mici care contează, așa că, de fapt, încă încerc să îmi dau seama cum să satisfac cel mai bine ambele lumi, neavând două produse distincte.

S-ar putea ca mai târziu să avem lucruri diferite pentru diferite motive. Poporului chinez îi place să cumpere și să vândă. Futures este foarte activă în China, în timp ce există opțiuni care ar putea fi foarte active în afara Chinei. Abilitățile complementare sunt, de asemenea, un alt motiv pentru care m-am alăturat echipei OKCoin, avem diferite abilități. Având o echipă diversă de management la nivel de senior funcționează destul de bine.

 

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *