OKCoin vrea să stăpânească piața internațională de schimb Bitcoin – II

25 iulie 2014 exchange

Articol scris de Wu Mihu

1

Cât de mult din piață anticipezi că OKCoin va fi capibil s-o capteze? Vedeți piața internațională curentă ca fiind slabă?

Vrem să o luăm pe toată dacă putem [râde]. Suntem de părere că produsul nostru este superior la orice alt schimb din lume, chiar acum, în termeni de timp pentru depuneri și retrageri, posibilitatea de a vorbi cu o persoană reală cu servicii pentru clienți.

Din perspectiva produsului, credem că suntem departe de orice concurent. Nimeni nu are o aplicație pentru mobil, unde puteți vizualiza comerțul. Am lansat versiunea Android, probabil acum două către trei săptămâni, iar versiunea iOS a prins viață acum două zile. Nimeni nu are acest lucru. Avem un client PC care acceptă mai multe ecrane, astfel încât să obțineți o experiență de tip Bloomberg, nimeni nu are asta.

Avem tranzacționare algoritmică, unii oameni au ceva de acest gen. Nimeni nu are aisberguri. Noi nu avem salturi de preț, bug-uri aleatoare, tot ceea ce nu se întâmplă la bursa. Produsul nostru este foarte stabil și foarte rapid. Suntem încrezători că produsul nostru este superior.

Desigur, chiar dacă aveți un produs mai bun, trebuie să vă asigurați că acesta ajunge la consumatori. Sunteți în căutare să treceți peste alunecare-up-urilor de PR pe care voi le-ați avut în trecut?

Vorbești despre „China Regele Bitcoin” [râde]. Faptul că eliberarea va fi ultima de acest gen, a avut erori gramaticale, am râs de el. Pe plan intern, am raționalizat prin a spune că e publicitate, voi creați o știre.

Dar, imaginea pe care ne-o dorim pentru a construi, și vom construi, este cea a unei companii profesioniste de servicii financiare. Aceasta nu este doar o companie de Internet, aceasta nu este doar o companie de Bitcoin. Suntem un schimb. Cu fiecare măsură, monedele Bitcoin sunt foarte valoroase. Ele valorează mai mult decât dolarul SUA chiar acum. Deci, suntem în cele mai multe privințe, o companie de servicii financiare.

Vom fi foarte serioși în ceea ce privește asta și vor urma această imagine. Am adus firma PR înăuntru care ne va ajuta cu asta și vom fi pe cale să ne schimbăm. A fost distractiv, dar această etapă este terminată.

Acum, că sunteți în mișcare pe plan internațional, nu aveți de gând să implicați autoritățile de reglementare din SUA pentru a intra pe piață? 

Mai devreme sau mai târziu, va trebui să treacem prin asta. Noi nu am început [procesul] încă. Chiar dacă vom accepta dolari SUA, îl vom accepta pe plan internațional și în alte țări, în special din Hong Kong, care este ușor dintr-un punct de vedere care ține de tranzacție financiar.

Noi, probabil, vom ataca unele piețe care sunt mai ușoare decât prima piață SUA. SUA este o piață mare, dar are nevoie de o mulțime de bani și o mulțime de energie pentru a sparge acea piuliță. Suntem OK pentru a fi al doilea schimb care sparge acea piuliță.

Când simțim că putem naviga acest proces rapid și fără prea mult studiu și erori. Chiar dacă este costisitoar, vom trece prin acesta. Avem bani, putem ridica mai mulți bani, dacă ne dorim acest lucru. Suntem OK cu cineva care încearcă pentru prima dată și apoi revine mai târziu.

Din punct de vedere istoric, brandurile asiatice au avut unele probleme în a câștigă un punct de sprijin în America, dar există unele povești de mare succes. Există una în mod particular la care te uiți ca la cea pe care ți-ai dori să o imiți?

Tocmai de aceea am ales numele OKCoin. În China, nu avem un nume chinezesc. Comparativ cu Huobi și BTC China, ele sunt foarte specifice Chinei. Am ales OKCoin ca să fie foarte neutru.

Din punct de vedere istoric, nu au existat prea multe. Ei bine, Samsung și Sony s-au descurcat foarte bine. O mulțime de companii japoneze s-au descurcat foarte bine, dar aceste companii nu se află într-un punct la fel de bun în acest moment. Sony, Panasonic, toate acestea s-au descurcat foarte bine în Statele Unite.

Bitcoin ajută foarte mult, deoarece moneda Bitcoin este transfrontalieră, oricum, iar industria este nouă.

O mulțime de companii din SUA – Coinbase și Circle, de exemplu – încearcă să fie mai mult decât schimburi. OKCoin este în căutare de a face o schimbare similară, mai ales că acesta intra pe piețe noi?

Pentru moment, suntem foarte concentrați pe produsul de schimb, și care poate ajunge într-adevăr profund. Tranzacționarea algoritmică este foarte profundă. Toate aceste lucruri, optiuni … suntem cu adevărat doar pe vârful aisbergului. Deci, în acest moment, nu avem nici timp pentru a face lucruri, cum ar fi portofele sau procesoare de plată.

Avem parteneri care doresc să lucreze cu noi și ne-am putea agăța de o parte din asta, dar obiectivul nostru de bază constă pe  schimb, noi nu facem nimic. Huobi vrea să fie Coinbase de China acum. Vrem doar să facem schimb de produse.

 

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *