O pre-lansare revizuita a BitHappy, Browserul Bitcoin

1 iulie 2016 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

O aplicatie noua va fi lansata pe Android, numita browser-ul BitHappy, aplicatie bazata pe tehnologia monedei Bitcoin. Cu toate ca aplicatia nu este inca disponibila pentru public, fondatorul Steven Lee ne-a oferit o privire in interior, privind modul in care functioneaza interfata.

logo_bithappy-300x108

BitHappy : „O alternativa la sistemul financiar existent

BitHappy este o aplicatie ce va fi disponibila pe Android, care lucreaza ca un procesor de plata Bitcoin si browser pentru moneda digitala. Sfarsitul termenului de browser a functiilor aplicatiei sugereaza functia de cautator de locatii pentru vanzatori in interiorul regiunii.
Cu ajutorul BitHappy, cumparatorii si vanzatorii din intreaga lume pot face schimb de bunuri si servicii cu ajutorul monedei Bitcoin, cu doar un simplu click.

BitHappy ne spune ca oricine poate folosi camera foto si poate descrie un element si il poate vinde pentru Bitcoin. Instalarea aplicatiei pe telefon este simpla si se face prin descarcarea unui portofelul electronic. Dupa terminarea descarcarii, aplicatia poate fi deschisa si utilizatorii pot incepe sa caute caracteristicile sale.
Aplicatia functioneaza bine si este foarte usor de utilizat. Avand in vedere ca BitHappy este inca in modul de testare, nu exista cumparatori si vanzatori, dar ar trebui sa se schimbe aceste date, o data ce aplicatia devine publica si este populata cu utilizatori.

Utah Software Engineer Mints Physical Bitcoins

Cu suficienti membri activi in cadrul procesului de vanzare si de cumparare cu ajutorul platformei, BitHappy ar putea contribui la raspandirea comportamentului financiar a utilizatorilor de monede Bitcoin, comportament care nu a fost prea dificil sa se stabileasca, mai ales in domeniul vanzatorilor.

Steven Lee este incantat sa lanseze BitHappy si ofera posibilitatea publicului doritor sa testeze noua aplicatie . Lee declara: „Sper ca serviciul sa poata stimula incluziunea financiara, prin furnizarea unui modul in care oamenii pot naviga si pot cumpera si vinde produse pentru Bitcoin.

Acesta a mai completat:
BitHappy se bazeaza pe principiul de baza al monedei Bitcoin, care este menita sa fie utilizata in numerar electronic. Solicitarea demonstreaza modul in care Bitcoin poate fi folosit in viata de zi cu zi, precum si faptul ca exista o alternativa la sistemul financiar existent, care este in beneficiul intregii omeniri.

 

 

sursa: https://news.bitcoin.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *