O companie cu sediul in Elvetia accepta Bitcoin ca metoda de plata

2 martie 2017 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

O compania cu sediul in Elvetia accepta Bitcoin ca metoda de plata, aratand ca micul stat european este foarte receptiv la schimbarile digitale ce au loc la nivel global. Aceasta are ca domeniu de activitate inchirierea de apartamente in scopuri turistice si a anuntat recent ca accepta Bitcoin ca metoda de plata pentru toate locatiile sale in care inchiriaza apartamente din intreaga lume.

descărcare

Platile cu Bitcoin devin din ce in ce mai facile in fiecare zi, drept dovada compania elvetiana VisionApartments a anuntat un parteneriat cu un start-up Bitcoin cu sediul tot in Elvetia, Suisse Bitcoin. Miscarea va aduce integrarea platilor cu Bitcoin pentru toate serviciile sale, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot plati acum chiria in BTC.

Intr-un anunt oficial, Anja Graf, CEO-ul companiei a declarat:

De-a lungul anilor, Bitcoin si-a dovedit valabilitatea pe piata financiara ca moneda viabila si continua sa creasca si sa isi mentina stabilitatea. Suntem foarte bucurosi ca am facut echipa cu o alta companie elvetiana, Bitcoin Suisse, pentru a permite oaspetilor nostri sa plateasca cu Bitcoin serviciile de vor beneficia.

1046925796
Bitcoin in Elvetia

Elvetia este locul perfect pentru un entuziast Bitcoin sau Blockchain. Aici, infrastructura criptomonedelor prospera constant si este in continua evolutie. De exemplu, SBB, operatorul unui serviciu national de transport feroviar, vinde acum Bitcoin la peste 1.000 de terminale in intreaga tara, ceea ce face moneda digitala disponibila pe scara larga la nivel national.

Anul trecut, tara a aratat, de asemenea, ca favorizeaza implementarea Bitcoin prin crearea unui program-pilot, in care Consiliul Local al orasului Zug a plasat un sistem de plata cu Bitcoin pentru a testa fezabilitatea platilor cu moneda digitala pentru serviciile municipale.

Consiliul Local a anuntat recent ca programul-pilot va deveni un accesoriu permanent cu posibile planuri de extindere. Suportul se extinde dincolo de Bitcoin, de asemenea, dupa ce un start-up din cantonul Ticino din sudul Elvetiei a anuntat recent lansarea propriei sale criptomonede pentru uz local.

descărcare

sursa: http://bitcoinist.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *