Microsoft: Plățile Bitcoin nu sunt disponibile în Europa

3 februarie 2015 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

În ciuda zvonurilor aflate în contradicție, cunoscutul program de plăți Bitcoin care aparține de Microsoft rămâne limitat doar la clienții din Statele Unite ale Americii.

Într-o declarație care a fost făcută pentru site-ul CoinDesk, compania Microsoft a indicat faptul că până când se va ajunge la timpul în care ce se va lua în considerare extinderea programului și pe alte noi piețe, astfel de discuții se află încă în stadiul inițial.

Noi ne gândim ca să extindem programul plăților Bitcoin de la Microsoft și în afara teritoriului Statelor Unite ale Americii, dar  nu avem ce să distribuim în acest moment”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei.

Comentariile urmează sugestiile făcute de către utilizatorii Microsoft ai societății care a deschis oferta pentru utilizatorii din Marea Britanie și Germania.

1
Microsoft a început prin a accepta Bitcoin ca o opțiune de plată pentru anumite bunuri digitale încă de anul trecut din data de 11 Decembrie și începând de atunci au fost deschiși în privința factoriilor care ar putea influența extinderea programului și în afara Statelor Unite ale Americii. În concluzie,  plățile Bitcoin nu sunt disponibile în Europa, dar există o posibilitate de a fi disponibile pe viitor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *