Mercedes-Benz va promova Bitcoin in capitala Rusiei

14 iunie 2017 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Mercedes-Benz va promova moneda digitala Bitcoin in Moscova, capitala Rusiei, ca parte a miscarii de sustinere a criptomonedelor, venita initial din partea guvernului si chiar a presedintelui Vladimir Putin.

In timp ce statutul juridic al criptomonedelor este inca neclar in mod oficial, momentan purtandu-se doar discutii privind adoptarea lor, fiecare cetatean al Moscovei va avea in curand posibilitatea de a obtine o plimbare gratuita intr-un nou automobil Mercedes-Benz.

1bvc

Potrivit unui raport al celui mai mare forum de criptografie, Bits.media, un dealer oficial al Mercedes-Benz in Izmaylovo si compania MaRSe, vor promova singurul smart Brabus Xclusive din lume, pe data de 15 iunie 2017.

Masina a fost creata exclusiv impreuna cu Mercedes-Benz. In 2016, compania MaRSe a infiintat un centru Bitcoin la Moscova; curand dupa aceea, in vara anului 2017, a deschis un muzeu minier, primul cripto-bar si un centru de instruire in domeniul cripto in Rusia. Potrivit anuntului, prezentarea noului Brabus Xclusive Bitcoin Smart va sarbatori aniversarea de un an a deschiderii primului schimb fizic Bitcoin din Rusia, a muzeului minier si a cripto-barului.

In plus, intre 1 iulie si 10 iulie 2017, cetatenii si vizitatorii de la Moscova vor putea sa se intalneasca cu masina inteligenta Bitcoin si sa se plimbe in ea. Oricine opreste masina inteligenta Bitcoin si spune parola „Imi place Bitcoin” si cateva cuvinte frumoase despre tehnologia Bitcoin va putea sa mearga gratuit la orice destinatie din oras.

c551c9574e700b2c8520b6e01d6a130a

sursa: https://marse.community/

https://bits.media/news/v-moskve-budet-predstavlen-eksklyuzivnyy-avtomobil-bitcoin-smart-brabus-xclusive/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *