Mai pot minerii colecționari de Bitcoin să facă un dolar? – II

14 noiembrie 2014 minerit

Articol scris de Wu Mihu

asic-miner

Beneficii pentru băieții mari

Minerilor instituționali le este mai ușor, pentru că ei au acces la electricitate mult mai ieftină.

Facturile de energie electrică de la domiciliu sunt mult mai scumpe decât dacă le-ai plăti într-un centru de date„, a declarat Emmanuel Abiodun, președinte și director comercial la PeerNova. PeerNova își vinde propriile rafturi miniere și deține, de asemenea, CloudHashing, care oferă contracte de exploatare a persoanelor fizice.

Costul mediu al energiei electrice pentru utilizatorii industriali SUA a fost de aproximativ 7 cenți per kWh în acest an, în conformitate cu 451 de cercetare. Și centrele de date se pot poziționa în zonele în care energia electrică este mult mai ieftină, cum ar fi în Pacific Northwest, cu acces la tehnologii energetice hidroelectrice și a altor reduceri a costurilor.

Centrele de date au, de asemenea, un avantaj atunci când vine vorba de asigurarea echipamentelor de minerit, a explicat McKenna Multipool:

Principalul obstacol în calea minerilor de acasă este data de livrare, deoarece cumpărătorii mari precum operațiile lor miniere pot negocia în mod obișnuit pentru a obține comenzile livrate mai devreme decât cineva care cumpără una sau două unități.”

Utilizarea unor echipamente miniere poate fi, de asemenea, problematică. Minerii moderni ASIC necesită uneori mai multă putere decât poate fi trasă dintr-un circuit tipic de casă de 15-amp, ceea ce face dificil de a găzdui într-un mediu acasă. Aceasta este o problemă pe care centrele de date nu au.

Centrele de date au, de asemenea, un avantaj de capital, nu numai pentru că ele pot nota costurile de echipament mai ușor, ci pentru că unele dintre ele își pot face propriul echipament. O astfel de afacere este CloudHashing.

Abiodun, care a fondat CloudHashing, are propria sa istorie dureroasă aici, au fost lăsați în jos de către un producător important miner la prima pornire afară. După câteva negocieri cu alți furnizori ASIC, CloudHashing sa fârșit prin ași face propriile jetoane.

Modificări în prețul Bitcoin

Cu prețuri Bitcoin atât de scăzute în acest moment, nu este de mirare că ratele de rambursare sunt atât de mici. Dar dacă prețurile cresc din nou la 1.000 $ în ciuda dificultăților din ziua de astăzi, atunci lucrurile s-ar putea îmbunătăți. TerraMiner, ipotetic, ar putea primi investiții înapoi în jur de șapte săptămâni.

Deci, ar trebui ca minerii colecționari de acasă să continue în speranța că prețurile se vor îmbunătăți?

Dacă ești un mic miner de acasă și dacă luați în considerare faptul că Bitcoin va merge în sus, atunci mai bine ai cumpăra monede„, a spus Iyengar.

Dacă sunteți în exploatarea unei monede pentru că ești convins că prețul va crește, atunci vei cheltui 324 de dolari pe o monedă Bitcoin, ceea ce astăzi înseamnă că puteți cumpărare la un preț fix și dificultate, așteptând a piața să lucreze pentru tine. Dar, dacă utilizați banii pentru a mina, atunci veți fi plătit pentru Bitcoin de-a lungul timpului, luptând cu creșterea de dificultate între timp.

Ce putem spune despre altcoins?

Cealaltă opțiune este de a cumpăra exploatarea Bitcoin cu contracte de la un bun jucător care are de vânzare echipamentul minier în primul rând, deși atunci, veți cumpăra hashrate la o ușoară calitate premium. Ar putea colecționar mineri să se comute la altcoins în schimb, pentru un profit mai mare?

Multipool oferă multe opțiuni diferite de valută digitală, dar McKenna oferă un cuvânt pe post de avertisment:

Prețurile mici și dificultatea foarte scăzută pe majoritatea lanțurilor SHA-256, combinate cu bazinele de profit, cum ar fi de comutare Multipool, au tendința de a menține profitabilitatea altcoin la sau sub Bitcoin. Deci nu este, în general, posibil să exploatezi cele mai multe SHA-256 ALTS 24/7 și face mai mult decât mineritul Bitcoin, dacă nu se speculează că prețul unui anumit altcoin va crește substanțial în viitor.

Ceea ce pare să fie spus este că minerii colecționar de acasă o fac din dragoste, mai degrabă decât câștig financiar în acest moment, cel puțin până când prețurile cresc în mod semnificativ.

Pasionații de tehnologie vor face de multe ori lucruri din dragoste în multe domenii dincolo de Bitcoin, totuși. Aceasta este ceea ce îi face atât de minunați. Atât cât timp înțeleg economia și nu sunt prinși.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: coindesk

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *