Larry King este impresionat de evolutia tehnologiei Blockchain

13 septembrie 2018 blockchain

Articol scris de Andreea Mihalcea

Renumitul jurnalist american, Larry King, a discutat in cadrul conferintei “Blockchain Futurist Conference” din Toronto, Canada, cu mai multi antreprenori si investitori despre viitorul tehnologiei emergente. Printre acestia se numara Charles Hoskinson, Justin Wu, Al Burgio și Matthew Roszak.

Larry King

Conferinta “Influenta in masa si adoptarea tehnologiei Blockchain” a avut ca scop analiza in detaliu cresterea influentei acestei inovatii. Larry King si-a facut cunoscuta admiratia fata de avantajele aduse de Blockchain, spunand ca in cele peste 6 decenii de cariera in mass-media a putut vedea intensitatea cu care tehnologia se dezvolta.

Inainte de a-si prezenta invitatii, King a declarat ca “ceea ce se intampla in aceasta lume si cum progreseaza aceasta tehnologie este dincolo de credinta”. Charles Hoskinson este fondatorul Cardano, co-fondator Ethereum si CEO al IOHK – Input Output Hong Kong, companie tech bazata pe Blockchain. Justin Wu este consilier al grupului Gear Blockchain, Al Burgio este fondatorul intreprinderii DigitalBits, iar Matthew Roszak este co-fondator si presedinte al intreprinderii Bloq, cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani.

Hoskinson considera ca tehnologia Blockchain este la fel de inovatoare ca internetul, poate chiar o continuare a acestuia. Natura coruptibila a sistemelor financiare centralizate a facut ca necesitatea unei astfel de inovatii sa creasca. “Oricine va reusi sa controleze acest sistem va fi prea evoluat ca sa dea gres, iar Blockchain va putea fi cotrolat doar ce cei care contribuie la codarea si dezvoltarea lui”, a declarat el.

Potrivit lui Burgio, unul dintre cele mai mari avantaje aduse de Blockchain consta in faptul ca face posibila realizarea de transferuri direct de la o persoana la alta, intr-un timp extrem de scurt, fie ca se afla in aceeasi incapere sau pe continente diferite. De asemenea, el considera ca Blockchain este modalitatea perfecta de a dezvolta economia. Viziunea sa este impartasita de Roszak, care considera ca Blockchain ar putea schimba vietile cetatenilor care nu folosesc serviciile bancare. El declara cu entuziasm ca tehnologia registrului distribuit poate fi motivul imbunatatirii drastice ale economiei.

Dincolo de avantajele economice, Wu a vorbit despre importanta unor solutii ecologice pentru a sprijini industria si a continuat spunand ca Blockchain poate deveni o influenta buna asupra mediului. Larry King, fascinat fiind de evolutia Blockchain, considera ca viitorul acestei tehnologii trebuie tratat cu cat mai mare seriozitate. “Gandeste-te la ziua de maine, nu rade de inventatorul care vine cu idei noi, el este printre aceia care vor inova, care vor schimba lumea!”.

 

Sursa: https://nulltx.com/larry-king-discusses-blockchain-with-top-entrepreneurs/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV