Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 22-23 Aprilie

24 aprilie 2019 altcoins, analiza tehnica, criptomoneda, cryptomoneda, ethereum

Articol scris de Cristian Bot

* ETH/USD *

✖ Discutam în ultimul comentariu adresat ETH-ului despre importanța rezistenței de la $175 și cum o evoluție a prețului peste acest prag (însoțit de închideri concludente, desigur) ar putea conduce spre testarea unor nivele aflate deasupra (precum cele două canale, respectiv cel albastru de la $196 și cel roșu de la $210). După cum putem observa acum ultimele închideri, acestea nu au fost peste rezistența menționată, motiv pentru care prețul a respins ieri cu un wick lung în partea de sus, continuându-și azi parcursul noii direcții.

✖ Tot în evoluția prezentă în partea dreaptă a graficului am amplasat și două linii de trend pentru a evidenția posibilitatea ca ETH să completeze pennant-ul (triunghiul simetric) în care se află momentan. Pentru respectarea acestei formațiuni, este nevoie ca prețul să nu invalideze ultimul punct de minim din interiorul triunghiului: $156,42 – în dreptul căruia am plasat o linie roșie îngroșată. De asemenea, un „Fib Retracement” plasat de la punctul de maxim local până în dreptul aceluiași nivel roșu, ar indica faptul că ETH are nevoie de o continuare a consolidării peste $170, în apropierea nivelului 0.5

✖ Așa cum am precizat și mai sus, (re)testarea canalelor superioare este probabilă în cazul în care ETH completează pennant-ul. În caz contrar, vânzătorii vor impune presiune asupra prețului și-și vor dori o intrare sub $150, prag psihologic în jurul căruia se află stopurile pozițiilor de long (cumpărare).

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *