Jurnalul Crypto – Analiza Săptămânii 4 Februarie-10 Februarie

11 februarie 2019 analiza tehnica, bitcoin

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* Bitcoin *

Jurnalul Crypto revine cu analiza săptămânală pentru Bitcoin. Începutul acestei sesiuni este marcat cu o linie verticală roșie. Deși păstrăm imaginea de ansamblu a graficului, vom comenta doar acțiunea afișată de preț după această linie:

* Cel mai important element al structurii din ultimele 7 zile este fără dubii SFP-ul (Swing Failure Point) realizat miercuri, 6 februarie. Observăm cum BTC stabilește în 29 ianuarie un punct de minim (la vremea respectivă) la $3422. În urma unei consolidări între acesta și $3547,fost nivel de suport, prețul revine pentru „a înțepa” linia roșie, 8 zile mai târziu de la stabilirea acesteia. Neavând nicio închidere sub, cumpărătorii au încărcat pozițiile de long aici, profitând de faptul că urșii au devenit din ce în ce mai slabi în ultimele 30 zile, luând în considerare reducerile tot mai mari ale procentajelor marcate de scăderi.

* Breakout-ul a reușit să închidă peste primul nivel de „S/R flip” de la $3547, lucru care a dus la retestarea celui mai important pivot din macro-structură: $3757. Observăm că deocamdată prețul întâmpină dificultate în depășirea acestuia. În cazul în care consolidarea din ultimele 2 zile se concretizează într-un „bull flag” – precum indică liniile negre punctate, atunci am putea asista la o continuare a creșterii. O închidere a prețului sub $3600, pe timeframe-ul curent, invalidează această ipoteză bullish.

* În cazul în care acest lucru nu se întâmplă, iar cumpărătorii continuă să susțină creșterea, există două nivele care merită atenție:

i) $3882, nivel marcat cu o linie neagră punctată care deține lichiditatea ultimului punct de maxim

ii) $4010, care îndeplinește două lucruri simultan: deține atât lichiditatea aflată peste pragul psihologic de la $4000, dar reprezintă și o zonă de ofertare (supply zone) a vânzătorilor

Spor& trade safe.
– Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al Bitcoin Romania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *