John Kim, Litecoin: Scopul principal este adoptarea

9 iulie 2019 litecoin

Articol scris de Cristina Dinica

Intr-un nou interviu, John Kim, unul dintre reprezentantii Fundatiei Litecoin, a explicat motivul pentru care considera ca cea de-a patra cea mai mare cryptomoneda dupa capitalizarea de piata are un avantaj in competitia crypto. Kim a declarat ca liderii fundatiei si comunitatea Litecoin in general se concentreaza  in principal asupra adoptarii si a construirii relatiilor strategice.

Nu suntem ca alte monede. Suntem probabil cea mai lichida moneda, in afara de Bitcoin. Nu trebuie sa ne concentram pe nimic altceva in afara de adoptie. Deci cum poti sa bati o echipa care are doar un scop in minte?”. Kim spune ca este implicat in mai multe proiecte Litecoin, despre care va face publice informatii in urmatoarele saptamani sau luni.

Acesta a discutat si despre unul dintre proiectele aflate in desfasurare, mai precis despre integrarea recenta a Litecoin pe SPEDN, o aplicatie care faciliteaza stocarea si utilizarea LTC si a altor cateva active digitale. Clientii cunoscutelor lanturi de magazine Baskin Robbins, Bed Bath & Beyond, Caribou Coffee si altele pot utiliza LTC pentru a plati pentru produse. Astfel, milioane de cumparatori din cateva mii de magazine din SUA sunt expusi la cryptomonede ca metoda de plata.

John Kim a vorbit despre beneficiile adoptarii Litecoin: “Pe masura ce mai multe banci aleg LTC si XRP ca jetoane pentru tranzactii, oamenii devin incet obisnuiti cu monedele virtuale”. Kim declara ca parteneriatul este un avantaj in ceea ce priveste adoptarea mainstream, iar dezvoltatorii au investit timp in abordarea si rezolvarea problemelor critice care au impiedicat oamenii sa foloseasca cryptomonedele in viata de zi cu zi, cea mai importanta fiind usurinta in utilizare.

Potrivit lui Kim, “Lumea nu are nevoie de mai multe informatii, ci de o demonstratie”. Acesta este intr-un tur de promovare in Asia pana pe 23 iulie, cu scopul de a genera mai mult interes in utilizarea LTC. “Mergem de la Taipei la Hong Kong. Mergem in Malaezia, in Filipine, in Vietnam. Si vom merge si vom construi comunitatea Litecoin si vom face Litecoin celebru”.

 

Sursa: https://ourbitcoinnews.com/litecoinltc-foundation-member-opens-up-on-why-silver-is-a-winner/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *