ItBit Angajeaza un fost Manager Paypal si un Second Market Analyst

12 mai 2014 bitcoin

Articol scris de David Mitran

ItBit, un bitcoin exchange din Singapore, a anuntat doua noi angajari prin care spera ca acestea vor face mai puternica de acum inainte credibiliatea in industria financiara traditionala si care asigura utilizatori ca vor fi responsabili cu fondurile lor.

Angajarile companiei sunt semnificante: un manager cu experienta de la PayPal si un analist de la Second Market, piata online pentru tranzactionari de active nelichide si societatea mama a fondului de investitii Bitcoin (Bitcoin Investment Trust)

Impreuna ei aduc expertiza din industria platilor in masa si alte sectiuni ale economiei bitcoin catre exchange-ul Asiatic relativ nou.

bitcoinminingrobotscom-buy-bitcoin-shares-with-paypal

Aparand bitcoin

Wilgenhof Plante a remarcat ca itBit a fost parte a „celui de-al doilea val” al companiilor bitcoin in apararea bitcoin in acest recent Bloomberg interviu, in care intervievatorul John Dawson afirma ca bitcoin se confrunta cu un „val de ingrijorare din partea publicului”, din cauza scandalelor anterioare care includ si Mt. Gox.

„Cu increderea oferita vine si un regulament, pentru ca este foarte greu sa creezi aceasta incredere”, spune el si apoi a continuat:

„Odata ce autoritatile de reglementare au venit cu un regulament potrivit si pragmatic, fara indoiala vom vedea o crestere. Avem o echipa profesionala, luam in serios toti fostii bancheri, luam in serios de asemena si clientii. Vrem sa-i protejam, vrem sa creem un mediu de lucru sigur si toate acestea vrem sa fie reglementate”.

Dam exemplu Singapore ca una din tarile unde un asemenea regulament a fost investigat. Bitcoin nu va inlocui industria financiara, a spus el, dar este nevoie ca totul sa fie conectat in acelasi mod.

Imaginea companiei

Un bitcoin exchange, itBit a fost intotdeauna directionat in principal spre industria financiara, cu o valoare neta mare si cu investitori institutionali find tinta primara de clienti. Pentru a atrage acesti client, a fost mentinut accentul pe regulament si securitate.

Exchange-ul a anuntat recent ca va „absorbi” taxele internationale de transfer bancar catre Singapore privind transferurile de peste 2.500 dolari, pentru clientii sai din afara Singapore (care, de asemenea, tind sa fie mari investitori). Aproximativ 50% din clientela se afla in Singapore, locul unde transferurile bancare locale sunt gratuite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV