Investiții majore pe piața Bitcoin chineză

6 noiembrie 2015 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

 

Portalul chinez de informații „BitcoinKan” a anunțat o noua rundă de finanțări multi-milionare în RMB.  În timp ce societatea nu dezvăluie cifra exactă a acordului în acest stadiu, este cunoscut faptul că 1 milion de RMB este echivalent cu 157.000 $.
BitcoinKan  [http://btckan.com],  lansată  în  martie 2012, și-a câștigat un loc fruntaș pe scena mass-media valutei digitale chineze cu o aplicație ușor de utilizat. Aplicatia, disponibilă atât pe Android cât și pe iOS, a fost o aplicatie populară pentru clienții Bitcoin din China.
În afară de afișarea prețurilor de pe piețele globale, aplicația BitcoinKan oferă de asemenea știri traduse, spicuite dintr-o   serie de canale mass-media  din  întreaga lume Bitcoin. De asemenea, comercianții pot cumpăra și vinde monede utilizând BitcoinKan la bursele partenere, inclusiv BTCChina, Yunbi.
Succesul BitcoinKan este  atribuit tehnicilor  inovatoare de marketing.  Cea mai populară dintre acestea  este o  caracteristică  denumită   „Share pentru Bitcoins „.  Acest  lucru  permite  utilizatorilor să reposteze  conținuturi   BitcoinKan   pe paginile  lor de socializare  pentru o mică  recompensă  plătită  în Bitcoin. Până de astăzi, 3.000 de Bitcoins au fost plătiți în acest fel.

Interesul pentru Bitcoin este încă activ în China

Liu Yang, directorul executiv BitcoinKan a spus că această rundă de finanțare va fi o binefacere pentru moralul celor din industria Bitcoin din China – și arată că investitorii sunt încă interesați de spațiul Bitcoin.
Referitor la planurile de viitor ale companiei, Liu a spus:
„Vom  înregistra o  companie  din  SUA  ca  prim  pas  al  strategiei  noastre de  globalizare. Aceasta este motivul pentru care avem nevoie de investiții. Intenționăm însă și extinderea în zonele non-BTC pentru a menține o flexibilitate maximă.”
Zhu Haobing, director executiv al Lanqi Venture Capital Investment a afirmat:
„Bitcoin este o tehnologie  nouă  si are  potentialul  de  a  revolutiona lumea financiară veche. La Langqi apreciem lucrurile inovatoare și dorim să le punem în aplicare. Asta înseamnă că, uneori, chiar și atunci când nu putem vedea clar tendința, ne-am dori să fim primii care o încearcă. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *