Harvard preconizeaza ca pretul Bitcoin va depasi 100.000$ pana in 2021

9 august 2017 pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Harvard Academic, prestigioasa institutie cunoscuta la nivel international si recunoscuta a fi una de top, preconizeaza ca pretul Bitcoin ar putea depasi pragul de 100.000 de dolari pana in 2021.

bitcoin-kurs-kurseinbruch-bitcoins-620x349

Un academician de la Harvard a anuntat ca Bitcoin este prima moneda digitala care urmeaza Legea lui Moore. In comentariile trimise prin e-mail catre Business Insider, investitorul Dennis Porto a declarat ca, dupa analizarea performantei Bitcoin, aceasta era prima „moneda care urmeaza sa respecte regula tehnologiei digitale”.

Legea lui Moore se aplica in mod specific pentru numarului de tranzistori pe un circuit, dar poate fi aplicata oricarei tehnologii digitale„, a scris Porto. „Orice tehnologie care creste exponențial (adica „respectand legea lui Moore „) are un timp de dublare.

Comentariile vin dupa ce pretul Bitcoin atinge noi maxime de-a lungul timpului, deoarece SegWit lock-in este setat pentru data de 9 august.

Marsul catre pretul de 3.500 de dolari pe moneda arata rata de crestere vazuta anterior si la alte monede digitale care au activat SegWit la inceputul acestui an, cum ar fi Litecoin. Porto afirma ca pretul Bitcoin s-a dublat de facto la fiecare opt luni de la infiintarea sa. „Aceasta reprezinta o oportunitate unica pentru investitori„, a adaugat el, declaratie ce a fost bine primita in cercurile de social media.

In timp ce multi comentatori bine-cunoscuti si-au exprimat opinia cu privire la cat de mult va costa un Bitcoin in urmatorii cinci sau zece ani; pragul de 100.000 de dolari pana in 2021 se afla la cel mai indraznet capat al spectrului.

In aceasta saptamana, Max Keizer, cunoscutul jurnalist, si-a exprimat inca o data credinta puternica pe care o are privind evolutia Bitcoin, afirmand ca acesta va ajunge la 5.000 de dolari in urmatoarele luni.

blockchain-startups-1

sursa: http://www.businessinsider.com/bitcoin-price-and-moores-law-2017-8?r=UK&IR=T

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *