Guvernul canadian face demersuri catre adoptarea mainstream a Bitcoin

23 noiembrie 2016 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Adoptarea mainstream la nivel global este urmatorul pas firesc pentru Bitcoin, iar evenimentele recente din Canada sugereaza ca guvernul sau ar putea fi bine pozitionat pentru a deveni o entitate care adopta in masa si timpuriu Bitcoin.

Joi, in data de saptesprezece noiembrie, s-a inregistrat cea mai mare prezenta la Toronto Bitcoin Meet-up. Mai devreme in aceeasi zi, a avut loc o intalnire intre Jason Cassidy, presedinte la Crypto Consultant, care devine rapid un ambasador Bitcoin in Canada si Comisia de Valori Mobiliare din Ontario (OSC). Reuniunea a fost o miscare de a lucra cu Comisia in domeniul legislatiei privind criptomonedele in Canada.

725_ly9jb2ludgvszwdyyxbolmnvbs9zdg9yywdll3vwbg9hzhmvdmlldy9imjfjyzawngm3zwrmntu3zgmwndzjyme4y2vmody5yy5qcgc

El spune:

Bitcoin si constientizarea Blockchain par a fi aproape de atingerea unui punct critic in Canada.

Toata lumea pare sa fie implicat in adoptarea mainstream a Bitcoin

Cassidy explica faptul ca interesul sporit pentru prima moneda digitala cu adevarat descentralizata din lume pare sa nu fie limitata doar pentru grupul entuziastilor si pionierilor in tehnologie.
Guvernul din Ontario are in prezent un rol activ in a ajuta la modelarea legislatiei viitoare pentru Bitcoin si a monedelor digitale, o tendinta care el spune ca va deveni un lucru obisnuit in urmatorii cativa ani, iar acceptarea in masa – mainstream – va deveni o realitate.
Cassidy descrie aceasta evolutie ca fiind pasii inovatori in directia corecta, pe masura ce se deschid usi pentru colaborarea cu diferite niveluri de guvernare.
Ne aflam acum intr-un punct in care, pentru a creste ecosistemul in continuare, noi trebuie sa lucram cu sarguinta cu aceste grupuri, pentru a forma un cadru legal care are sens pentru toti canadienii„, spune el.

Un progres inaltator

Cassidy nu si-a ascuns entuziasmul fata de progresul Bitcoin in Canada. El observa ca moneda digitala a fost in spatiul criptomonedelor din 2012 si este foarte inaltator pentru a vedea acest tip de progres. El incheie prin a spune:

Astept cu nerabdare sa lucrez cot la cot cu diferitele niveluri ale legislatorilor pe intregul teritoriu al tarii, pentru a asigura ca un cadru este stabilit pentru moneda digitala.

canadian-bitcoin-alliance

sursa: https://cointelegraph.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *