Banca elvetiana extinde oportunitatea de investitii Bitcoin in Germania si Austria

24 noiembrie 2016 bitcoin, bitcoin vs banks

Articol scris de Mirona Noru

Banca elvetiana extinde oportunitatea de investitii Bitcoin in Germania si Austria, dupa lansarea produsului sau pentru investitorii elvetieni, care se asteapta la o evolutie pozitiva a pretului Bitcoin, in contextul unui comert transparent cu ajutorul celor sase exchange-uri elvetiene pentru prima data.

descarcare

Banca elvetiana Vontobel a extins certificatul sau privind Bitcoin in Germania si Austria. Potrivit lui Heiko Geiger, seful departamentului de distributie publica in Europa, certificatul tracker ofera investitorilor un mijloc simplu de a investi in moneda digitala si posibilitatea de a participa la dezvoltarea pretului sau in USD, fara a fi nevoie sa detina Bitcoins ei insisi. El spune:

Vedem un interes imens in Bitcoin ca o clasa de active. Asa ca, am lansat produsul pentru piata din Germania / Austria, de asemenea. Germania este una dintre cele mai mari si cele mai sofisticate piete de produse structurate si este una dintre pietele de focalizare a lui Vontobel„.

Certificatul este un activ bancabil simplu, care este deosebit de potrivit pentru investitori, care anticipeaza o crestere masiva in acceptarea Bitcoin ca modalitate de plata si ca moneda alternativa.

Vontobel, care gestioneaza si monitorizeaza activele unui client, care i-au fost incredintate si, de asemenea, arata pietele financiare si interpretează evolutiile macroeconomice la nivel mondial, este primul emitent elvetian a unui certificat de urmarire Bitcoins ca subscriptions.

Elvetia a fost numit un mediu propice pentru Bitcoin in care sa prospere, datorita masurilor sale de reglementare prietenoase pentru moneda digitala.

sponsoren-gross-2016-bitcoin-fbg

Reglementari prielnice pentru Bitcoin

Odata cu lansarea acestui certificat tracker din Germania, Geiger spune ca mediul ar putea fi, de asemenea, considerat incurajator pentru investitii similare.

Faptul ca am lansat produsul si suntem capabili sa facem o oferta publica, arata ca mediul de reglementare din Germania, se potriveste, de asemenea, acestor tipuri de investitii.
Inainte de lansarea in Elvetia, banca a sustinut ca impactul produsului se va reflecta asupra pretului Bitcoin si „va fi cel mai probabil foarte scazut.

Trading-ul a inceput la inceputul acestui an, la 15 iulie, cu Bitcoins achizitionati in conformitate cu abonamentele primite de la clienti si cu produsele care urmeaza sa fie rambursate la 23 iulie, in 2018. In functie de mediul de piata si interesul clientului, acestea vor emite, eventual, un nou produs dupa aceea.
Reputatia lui Vontobel se raspandeste peste 22 de locații internationale, in cazul in care se identifica si analizeaza tendintele; ulterior, se vor crea strategii de investitii inovatoare si produse pentru investitori.

sursa: https://cointelegraph.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *