Grupul de investitori Bitcoin – Centric finantare cu ajutorul WU

29 aprilie 2016 Uncategorized

Articol scris de Mirona Noru

 

western union

western union

 

Grupul de investitie Digital Currency utilizator frecvent al monedei si axat pe utilizarea tehnologiei blockchain priveste acum Western Union ca un investitor intr-o noua runda de finantare.
Compania gigant ce realizeaza transfer de bani, Western Union este cel mai nou investitor Digital Currency Group, intr-o noua runda de finantare.
Digital Currency Group ( DCG ) doreste de asemenea, sa primeasca noi investitori in cadrul firmei cu sediul central in Beijing, aflat in parteneriat cu HCM International Co, o filială a Foxconn Ltd., axat pe investitii si o serie de fonduri, inclusiv Gibraltar Ventures, OMERS Ventures, Horizon Kinetics, Kingsbridge Wealth Management si Wood Investment Partners.
Termenii si valoarea investitiilor pentru runda de finantare nu a fost dezvaluita intr- un anunt scris de Barry Silbert, fondatorul DCG; totul ramanand la nivel de speculatii pe baza zvonurilor auzite.
Intr-o declaratie, Silbert impartasite opiniile sale despre cei mai noi investitori ai companiei DCG:

Investitorii nostri se intind acum pe diverse segmente ale industriei financiare, de la bănci la firme de asigurari ale companiilor globale de transfer de bani si de plata care vad potentialul monedelor digitale si multor aplicatii ale acestora.
Aceasta include, de asemenea, companiile de productie si companiile de media care doresc sa faciliteze utilizarea monedelor digitale si a registrelor distribuite pentru a crea noi metode eficiente privind afacerea lor; acestea doresc de asemenea sa construiasca noi produse si servicii care fac circulatia bunurilor si a bani in jurul cuvantului instant, si cu adevarat fara margini.

 

bitcoin

bitcoin

 

Adaugarea de membrii cheie & consultanti

Cu anuntul facut, DCG de asemenea a numit doi noi membri ai consiliului din Glen Hutchins, co-fondatorul firmei de capitaluri proprii private Silver Lake Partners si directorul AT&T si Nasdaq; precum si un director al Rezervei Bancii Federale din New York.
Hutchins, care este, de asemenea, parte -proprietar al francizei NBA Boston Celtics a declarat :
Tehnologia Bitcoin are potentialul, printre multe alte impacturi, de a transfera sistemul de plati globale si DCG isi propune sa fie o fortă centrala in procesul de transformare .
Lawrence Lenihan, co-fondator si co-CEO al firmei de operare de risc Resonance anunta de asemenea, ca firma se alatura consiliului, ceea ce face ca in momentul actual sa fie un consiliu format din trei persoane, impreuna cu Silbert.
In special, DCG se va vedea, de asemenea, cu Gavin Anderson, dezvoltator Bitcoin pentru a negocia ca acesta sa se alature echipei in calitate de consilier superior. In acceasi calitate va participa si Dr. Lawrence H. Summers, fost secretar al Trezoreriei in timpul mandatului presedintelui Clinton. El este si director al Consiliului Economic National pentru presedintele Obama.
Dr. Summers a adaugat ca „monedele digitale, blockchain si <internetul de valoare> va contribui la crearea unor noi platforme” , care va permite incluziunea financiara cu potentialul tehnologiilor „care ar putea ajunge pe mai departe pana la adoptarea in masa.”

 

sursa: (https://www.cryptocoinsnews.com,  https://www.cryptocoinsnews.com/tag/western-union/)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *