Google Search integrează un calculator destinat prețului Bitcoin

17 iulie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Gigantul motor de căutare pe internet numit Google și-a actualizat motorul de căutare pentru a afișa automat prețurile monedelor Bitcoin atunci când utilizatorii accesează unele întrebări.

Vestea vine la aproximativ o lună de la parteneriatul Google Finance cu Coinbase pentru a lansa un preț tracker Bitcoin, care a permis decretul conversiei prețurilor BTC pentru o gamă largă a monedelor la nivel mondial.

Un reprezentant de la Google a confirmat actualizarea pentru CoinDesk, menționând că instrumentul funcționează pe cătarea Google și de pe aplicațiile de pe smartphone  la fel de bine.

Purtătorul de cuvânt a declarat:

Puteți solicita, de asemenea, Google face conversii – dacă sunteți în căutarea aplicației Google de pe smartphone-ul dumneavoastră, de exemplu, se cere, și veți obține răspunsul într-un instrument de conversie la îndemână cum ar fi : „Câte monede Bitcoin sunt în 500 dolari? „.

Ultima caracteristică Google urmează decizia din februarie de către motorul Microsoft de căutare Bing pentru a converti automat cultele valutare la BTC, și decizia Yahoo! Finance de a introduce o ofertă de conversie a prețurilor în iunie.

Cum funcționează

Utilizatorii motorului de căutare Google, acum vor putea introduce în întrebările de bază, cum ar fi „preț Bitcoin” sau „prețul BTC„, cu scopul de a accesa instantaneu tool-ul.

1

 

Actualizarea se ocupă, de asemenea, cu mai multe interogări complexe, inclusiv cu „prețul a 3 monede Bitcoin” sau „5 BTC”, și răspunde arătând prețul actual al monedelor Bitcoin, împreună cu o diagramă care ilustrează istoria monedei datând înainte de 2011.

2

Investitorii trebuie să rețină, totuși, că pe politicile termenilor de utilizare Google, rezultatul căutării nu poate să reflecte valoarea în timp real.

La momentul de presă, unii utilizatori Google Search la nivel global au raportat dificultăți în accesarea ofertei.

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV