Gigantul NCR sprinijă integrarea Bitcoin în serviciu Small Business

11 noiembrie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

215265240_640

 

Conglomeratul plăților globale NCR a anunțat că unul dintre comercianți acestuia reprezintă punctul de vânzare a sistemelor (POS) care va oferi în curând sprijin Bitcoin.

Integrarea Bitcoin în NCR Silver POS este așteptată să se întâmple înainte de sfârșitul acestui an. Sistemul va sprijini, de asemenea, plăți prin portofelul mobil bitcoin și va fi un serviciu gratuit atașat la platforma POS.

NCR este una dintre cele mai mari companii de plăți din lume . Fondată în 1884 ca un producător de case de marcat, NCR oferă o serie de soluții hardware și software și a raportat mai mult de 6 miliarde de dolari venituri în 2013.

În ultimii ani, NCR s-a mutat pentru a lua o pondere mai largă al spațiului de plăți prin telefonul mobil prin parteneriate strategice. Citând caracterul evolutiv al plăților digitale, NCR a indicat că a vrut să ofere un grad mai mare de flexibilitate pentru clienții săi, care include tehnologii de sprijin, cum ar fi Bitcoin.

Reggie Kimble, Director NCR Small Business de dezvoltare a afacerilor a sugerat într-o declarație de presă că Bitcoin începe să aibă un impact mai mare asupra întregului peisaj al plăților, zicând:

S-au dus zile în care numerarul și cardurile au fost singurele opțiuni de plată disponibile pentru clienții întreprinderilor mici. Oferind Bitcoin ca o alternativă de plată permite întreprinderilor mici flexibilitatea de care au nevoie pentru a servi mai bine numărul lor tot mai mare de clienți care preferă soluții de plată digitale. ”

NCR vede viitorul în mobil

Deși dacă NCR va urmări o integrare mai largă de valută digitală în viitor, rămâne de văzut, sprijinul Bitcoin poate fi interpretat ca parte a unui proiect mai amplu de a îmbrățișa plăți prin intermediul telefonului mobil.

În ultimii doi ani, compania s-a mutat pentru a se poziționa ca un jucător major în cel mai important spațiu. Aceasta include mai multe integrări cu produsul Silver POS care profită de ambele oferte de plată noi și stabilite.

În ianuarie 2013, NCR și PayPal au semnat un acord pentru a integra ofertele celor două companii, care beneficiază de hardware NCR pentru a se conecta la comercianți și canale de plată PayPal. Comercianții care folosesc în prezent NCR Silver POS pot opta pentru a folosi PayPal atunci când acceptă plăți.

NCR a luat măsuri în ultimele luni pentru a profita de relansare în interesul incadrării serviciul de plăți Apple cu plată, care include suport pentru deschiderea de servicii pentru clienții NCR Silver.

 

 

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV