Furnizorul de servicii de plata Worldcore incepe acceptarea monedei Bitcoin

29 iunie 2016 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Parteneriatul cu BitPay permite Worldcore sa adauge Bitcoin ca optiune de plata pentru conturi top-up. Worldcore, un furnizor de servicii de plata on-line , care a fost clasat drept compania numarul unu FinTech din Republica Ceha, a anuntat stiri interesante pentru societatea Bitcoin. Incepand cu aceasta luna, Worldcore va accepta Bitcoin prin intermediul procesorului de plata Bitcoin BitPay.

Bitcoin-slot

BitPay este un procesor de plati Bitcoin, lider de piata, cu sediul in America de Nord, Europa si America de Sud. BitPay a fost fondat în anul 2011, cand Bitcoin tocmai a inceput sa se dezvolte. Echipa BitPay a reusit sa vada potentialul cripto-monedei, iar acum compania a devenit cel mai mare operator de plata Bitcoin din lume, care deserveste mai mult de 60.000 de comercianti pe sase continente. Ea a crescut la o valoare de peste 32 milioane $ de la investitori de top, inclusiv Index Ventures, Founders Fund si Sir Richard Branson.

bitpay-avatar-1200

CEO-ul Worldcore Alex Nasonov a comentat stirea: „Scopul nostru este de a deschide piata mondiala pentru intreprinderile si consumatorii care nu sunt deserviti de mostenirea bancara si sunt in cautarea produselor inovatoare si rentabile de plata. Bitcoin ne va permite sa ajungem la mai multi utilizatoriprin aceasta misiune. Cu BitPay ca noul nostru partener, este „mai usor decat crezi.

Potrivit lui Worldcore, Bitcoin va deveni un mod convenabil pentru clienti pentru a obtine acces la servicii bancare, fara a fi nevoie de carduri de credit, infrastructura bancara sau schimburi valutare. Parteneriatul cu BitPay deschide companiei Worldcore posibilitatea de a deveni primul serviciu bancar digital care va permite celor peste 7,000 de clienti ai sai sa utilizeze moneda digitala fara a utiliza conturi bancare si carduri de debit preplatite cu limite de retragere la ATM – de 4.000 de euro pe zi.
Worldcore arata astfel ca Bitcoin are potentialul de a limita fraudele privind platile si chargeback-ul, motive care a incurajat compania sa adauge optiunea pentru moneda digitala.
Worldcore este lider in furnizarea de servicii bancare complete pentru economia digitala„, a declarat directorul general al EMEA BitPay, Marcel Roelants . „Credem ca Bitcoin poate deveni metoda preferata pentru platile top-up internationale si suntem incantati sa vedem modul in care clientii Worldcore vor raspunde la această noua optiune de plata.

Bitcoin_post
Worldcore a fost lansat in 2014 si este in prezent detinut si operat de EUPSProvider s.r.l., o institutie de plata licentiata in Cehia si reglementata de Banca Nationala a Cehiei. Compania ofera clientilor sai multinationali acces la sistemul bancar international, e- valute si transferuri, precum si o optiune de a retrage euro sau dolari americani la orice conturi bancare sau carduri de debit Visa si MasterCard, cu comisioane minime.
Colaborarea viitoare cu Bitcoin nu este singura veste de la furnizorul de servicii de plata. In aceasta vara, Worldcore va anunta o serie de actualizari interesante, inclusiv un program flexibil de afiliere pentru agentii de publicitate si crearea unor conturi de comerciant pentru e-commerce. Compania pregateste, de asemenea, un blog care va deveni un mediu FinTech informativ, cu un continut suculent si stiri din industrie.

sursa: http://www.coinspeaker.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *