Candidatul la presedintie Hillary Clinton promite sprijin pentru Blockchain

29 iunie 2016 bitcoin, blockchain

Articol scris de Mirona Noru

Hillary Clinton, candidatul la presedintia Statelor Unite ale Americii si-a oferit sprijinul oficial, conform platformei electorale publice, aplicatiilor tehnologice blockchain in sectorul public.

Tehnologia blockchain ofera numeroase aplicatii promitatoare printr-o larga varietate de industrii si sectoare. Pe ordinea de zi privind viitorul tehnologiei, candidatul la presedintie, Hillary Clinton, a inclus tehnologia Blockchain printre o lista de progrese revolutionare in lucrarile publice.

Clinton, care este de asteptat sa primeasca nominalizarea la presedintie din partea Partidului Democrat din SUA luna viitoare, a lansat o agenda politica privind tehnologia si inovarea pe scara larga, in care prin campania sa sustine ca politica publica americana ar trebui sa includă lucrul cu blockchain.

102182371-187104312.1910x1000

Purtatorul de cuvant al campaniei Clinton a declarat:
Noi trebuie sa pozitionam inovatorii americani sa conduca lumea in urmatoarea generatie de revolutii tehnologice – de la vehicule autonome la masini de invatare pentru aplicatiile blockchain aflate in serviciul public – si noi trebuie sa aperam accesul universal la piata mondiala si digitala de idei.

Campania candidatului Clinton, de asemenea, a indicat faptul ca posibilul candidat democrat, daca va fi ales, va face presiuni pentru reducerea barierelor privind reglementarea pentru start-up-uri si antreprenori.
Hillary va provocare guvernele de stat si cele locale sa identifice, sa revizuiasca si sa reformeze obligatiile legale si de reglementare, care sa protejeze operatorii traditionali mosteniti impotriva noilor inovatori „, a declarat purtatorul de cuvant al campaniei. Observatiile facute recent de Clinton o transforma in principalul candidat politic din SUA pentru ofera suport pentru tehnologia blockchain si industria aferenta acesteia.

In luna aprilie 2015, candidatul republican de atunci la presedintie, Rand Paul, a anuntat ca va accepta Bitcoin ca plata pentru donatii, o decizie care a fost urmata de curand de fostul guvernator al statului Texas si candidatul plin de speranta la prezidentiale Rick Perry.

sursa: http://www.coindesk.com/

https://www.hillaryclinton.com/briefing/factsheets/2016/06/27/hillary-clintons-initiative-on-technology-innovation/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *