Fundația Bitcoin consideră ultima scrisoare NYDFS fiind ”Dezamăgitore”

12 septembrie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

shutterstock_186039632-300x185

Fundatia Bitcoin raportează că anumite informații solicitate de la Departamentul New York de Servicii Financiare (NYDFS) sub legea accesului la informațiile nu vor fi livrate imediat ce au fost sugerate inițial.

Cea mai recentă corespondență a afirmat că fundația va primi acum informații despre procesul de deliberare BitLicense în termen de 120 de zile. Organizația a sperat inițial să primească un răspuns în termen de 20 de zile de la depunerea acesteia.

Un mesaj scris de Jim Harper, consilier de politică globală al Fundației Bitcoin, a subliniat ceea ce organizația a sperat să realizeze cu depunerea inițială, înainte de a dezvălui calendarul actualizat furnizat de NYDFS.

Harper și-a exprimat dezamăgirea în ceea ce el crede că este o întârziere, spunând:

Asta este în decembrie, și după ce comentariile se vor opri, chiar cu extensia de bun venit pe care NYDFS a emis-o recent.”

Fundatia Bitcoin a solicitat anterior dovezi cu privire la „cercetare și analiză extinsă” care î-au condus pe cei de la NYDFS să determine care sunt nevoiele noilor reglementări pentru întreprinderile Bitcoin.

În special, grupul a încercat să învețe despre analiza de management al riscului și cost-beneficiu efectuată de către NYDFS înainte de a emite propunerea BitLicense.

Pledând pentru reglementarea deschisă

În remarcile sale, Harper a subliniat această cercetare și analiză că ar fi benefice pentru comunitatea Bitcoin mai largă în care urmărește să comenteze în mod constructiv cu privire la propunerea NYDFS.

Harper a scris:

Legile guvernamentale deschise ar putea produce într-adevăr beneficii mai complete de interes public în cazul în care comunitatea ar putea avea acces la aceste informații.

El a continuat să sugereze că, cunoștințele tehnice ale comunității, împreună cu expertiza autorităților de reglementare, ar oferi combustibil pentru politici care să promoveze creșterea economică în timp ce punerea în aplicare a măsurilor suficiente de protecție a consumatorilor.

O astfel de abordare a fost propusă recent de către CEO-ul Xapo Wences Casares într-un post pe blog, comentând cu privire la propunerea NYDFS. Casares a oferit chiar serviciile echipelor sale legale și de conformitate pentru NYDFS, în speranța de a ajuta la forma regulamentului de colaborare.

Găsirea unei linii de argint

În timp ce Harper a fost dezamăgit de întorsătura evenimentelor, el a sugerat că ultima sa scrisoare prevede ”o confirmare tacită”, pe care NYDFS a efectuat o analiză înainte de a emite propunerea de reglementare.

Harper a teoretizat că NYDFS ar fi informat, probabil, Fundația Bitcoin în cazul în care o astfel de analiză nu a existat în scrisoare.

El a concluzionat:

Această veste bună mă face tot mai flămând în obținerea de informații.”

CoinDesk ajuns la NYDFS pentru comentarii suplimentare, dar nu a primit un răspuns imediat.

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *