Expedia Exec declară că cheltuielile Bitcoin au depășit estimările

2 iulie 2014 transfer bani

Articol scris de Wu Mihu

Gigantul cu sediul la Washington, ocupându-se cu rezervarea turismul online, și anume Expedia a anunțat că va începe să accepte monedele Bitcoin pentru plăți pe data de 11 iunie, iar într-un  interviu nou compania confirmă faptul că prima sa incursiune în ecosistem este deja un succes.

Vorbind pentru CoinDesk, Michael Gulmann, vice-presedintele executiv Expedia a produselor la nivel mondial, a refuzat să descopere cifre ferme în ceea ce privește totalul de vânzări Bitcoin a companiei până acum, dar a raportat faptul că au depășit estimările așteptate.

Gulmann a declarat pentru CoinDesk:

Am făcut niște estimări bazate pe dimensiunea de stoc care depășește plafonul stabilit și dimensiunea Expedia, iar apoi am venit cu propriile estimări cu privire la ceea ce ne-am putea aștepta, iar noi întâlnim și depășim limitele acestora.

Mai mult, Gulmann respinge sugestiile că Expedia este capabilă pur și simplu să testeze Bitcoin ca o metodă de plată și că aceasta nu are încă planuri de a integra plata pe un plan mai larg. El a afirmat că rezervările la hotel au fost mai degrabă un punct de plecare logic pentru adăugarea de monede Bitcoin, datorită faptului că acesta este responsabil pentru cea mai mare parte din vânzările companiei, adăugând:

Desigur, există oameni care doresc să rezerve bilete de avion cu Expedia, dar are sens din punct de vedere tehnologic, dintr-un punct de vedere de afaceri și din punct de vedere a cererii clientului de a înainta mai întâi cu hotelul.”

Gulmann a continuat să sugereze că, ar trebui să fie luate în considerare plățile Bitcoin ca un proces, primind deja feedback-ul urmărit.

Anunțul că Expedia ar accepta monedele Bitcoin prin Coinbase, adăugând încă o altă companie de miliarde de dolari în ecosistem, furnizând noi dovezi care susțin afirmațiile anterioare făcute de către  Coinbase cu privire la faptul că mai multe de peste 10 de companii de această dimensiune ar putea începe să accepte Bitcoin în anul 2014.

Expansiunea hotelului la nivel mondial

Până în prezent, Expedia punea la dispoziție opțiunea de plată cu moneda Bitcoin numai pentru rezervările la hotel pentru clienții din SUA și doar cu metoda „Plătiți acum” ca parte a opțiunii de plată , pentru care se acceptă plata în numele clientului. Acest lucru permite companiei să ofere servicii de plată Bitcoin pentru toate cele 45.000 de hoteluri ale sale „dintr-o singură lovitură„.

Însă, Gulmann a sugerat că societatea ar putea să extindă metoda de plată și a altor oferte, asta incluzând rezervările de zbor, închirierile de mașini și multe alte servicii.

El a implicat adăugarea opțiunii de plată Bitcoin a companiei pentru toate serviciile de cazare la nivel mondial iar această decizie ar putea fi următorul pas în extinderea serviciilor, precizând:

Cred că am văzut deja ceea ce am avut nevoie să vedem, acum totul se reduce la sincronizare. Principal [Obiectivul] ar fi să ridicăm asta la nivel global pentru hotelurile noastre.

Acest lucru ar necesita adăugarea opțiunii de plată pentru rezervările la hotel cu privire la toate sau un număr mai mare de site-uri la nivel mondial ale companiei.

Expedia oferă, de asemenea, opțiunea „Plătiți mai târziu” pentru rezervările la hotel, în care clienții pot să aleagă ca să rezerve facilitățile de top ale serviciilor sale, dar cu condiția ca proprietari să plătească direct la sosire. În acest caz, Expedia nu facilitează plata, astfel încât serviciile sale Bitcoin nu sunt aplicabile.

Expedia-bitcoin-check-out-3

 

Obiceiurile clienților

Gulmann oferă, de asemenea, o imagine de ansamblu, dacă el simte că Bitcoin ar fi potrivit pentru utilizarea pe scară largă în industria de turism, dat fiind faptu lcă, carduri de credit nu doar că vizează cu succes industria prin programe de recompense, dar poate, de asemenea, veni cu opțiuni suplimentare de asigurare.

El a spus că el crede că lipsa acestor caracteristici ale monedei Bitcoin nu reprezintă un factor de descurajare pentru clienți, declarând:

N-am mai văzut ca forma de plată să fie ceva ce clienții folosesc ca modalitate de a se proteja […] Nu e ceva ce am auzit, ori nu reprezintă o mare preocupare chiar acum.

El a adăugat că cumpărătorii Bitcoin pot profita de pachete de asigurare suplimentare ale companiei pentru hoteluri în scopul de a adăuga protecție.

Orice restituiri Bitcoin vor fi tratate de către Coinbase în conformitate cu termenii și condițiile Expedia. Restituirile sunt emise pentru valoarea USD a rezervării și sunt convertite în Bitcoin pe baza cursului de schimb stabilit de Coinbase.

Expedia-bitcoin-check-out-4

Nu mai periculos decât banii cash

Gulmann, de asemenea, a indicat că decizia Expedia de a lua Bitcoin nu a fost fără rezistență sa de pe planul intern, deși el a comparat discuția cu cea care se realizează mai pe larg în întreaga lume.

Executivul Expedia spus că a lucrat la educarea celori dom companie care ar fi putut fi influența percepția mass-media în mod negativ a monedei Bitcoin, zicând:

Am explicat ce este și ceea ce este cu adevărat. Cea mai simplă analogie este că nu e mai periculos decât în ​​banii cash. La sfârșitul zile, banii cash sunt mai anonimi decât Bitcoin.”

El a mai afirmat că Bitcoin are sens pentru Expedia dat fiind faptul că, dincolo de furnizarea de servicii de călătorie, Expedia este, de asemenea, o companie de tehnologie.

„A fost combinația perfectă de capacitatea de a face ceva foarte, foarte interesant din punct de vedere tehnologic, lucrând cu partenerii noștri a hotelului, închide într-adevăr decalajul dintre cererea clienților și ajutarea umplerii camerelor de hotel pentru partenerii hotelul nostru,” a adăugat el.

 

Sursa: coindesk

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *