Coreenii au mii de noi oportunități Bitcoin datorită companiei Galaxia

2 iulie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

1402969824713

Sud-coreenii vor putea folosi Bitcoin pentru a plăti pe mii de site-uri, asta după ce gigantul portal de plăți Galaxia Communications a anunțat că va adăuga Bitcoin ca o opțiune de plată.

Galaxia este una dintre primele trei companii de procesare a plăților online, în Coreea, cu mai mult de 10.000 de site-uri interne și internaționale cu privire la lista de clienți.

De asemenea, este în topul cadourile mobile certificate și a vânzători de vouchere din Coreea, care pot fi acum achiziționate cu Bitcoin.

Procesorul local de plată Bitcoin și software-ul dezvoltator Coinplug va oferi asistență tehnică pentru tranzacțiile Bitcoin.

Provocări

Galaxia Communications Senior VP și COO, Yongkwang Kim, a spus că a auzit pentru prima dată  despre Bitcoin anul trecut și își menține propriul portofel.

El a declarat, cu toate acestea, că au existat unele probleme în a îi convinge pe alții ca, compania să accepte Bitcoin, dat fiind faptul că știrile despre moneda digitală „nu sunt întotdeauna pozitive” și nu este văzută ca fiind complet sigură.

Din timp ce Coinplug se va ocupa de prelucrare și schimb, deși, în cele din urmă nu a fost o problemă mică introducerea Bitcoin ca aceasta să fie transformată la decret înainte ca Galaxia să o vadă.

Kim a adăugat că au existat probleme critice sau provocări specifice pentru implementarea Bitcoin pe partea tehnică:

Noi operăm deja diverse opțiuni de plată și se simte a fi relativ simplu.

Galaxia și Coinplug

Galaxia Communications este listat pe KOSDAQ (echivalentul Coreei pentru NASDAQ), de schimb și este un afiliat al conglomeratului Hyosung.

Coinplug, care produce un număr de consumatori și comercianți Bitcoin de aplicații pentru dispozitive Android și care în luna martie a lansat primul ATM Bitcoin în Coreea, este una dintre cele mai importante companii care adoptă Bitcoin în această țară.

În aprilie, s-a asigurat pentru a doua oară cu 400.000 dolari pentru finanțarea acțiunilor riscante.

De asemenea, compania a anunțat că va lansa în curând un nou site web și platformă de portofel, inclusiv noile caracteristici comerciante de plată , cum ar fi de cumpărare și vânzare instant.

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *