Exchange-ul Gemini incepe expansiunea la nivel mondial

8 iunie 2016 accepta bitcoin, bitcoin, tranzactionare

Articol scris de Mirona Noru

Exchange-ul Gemini Trust Co din Statele Unite ale Americii, bazat pe tehnologia de schimb digital de monede, fondat de antreprenori Cameron si Tyler Winklevoss, a facut un pas important saptamana aceasta in cadrul stategiei sale de expansiune la nivel mondial, prin demararea unui proiect special conceput pentru Canada.
In cateva zile, Gemini va introduce, de asemenea, servicii intr-o alta tara straina, dupa cum directorul executiv Tyler Winklevoss a declarat intr-un interviu. El a refuzat sa numeasca tara. Compania Gemini a operat in SUA incepand cu luna octombrie, dupa ce a fost licentiata de catre Departamentul de Servicii Financiare din New York.

bitcoinca
Gemini se deplasează dincolo de tara sa de origine, pe masura ce tehnologia din spatele Bitcoin gaseste utilizari in industriile care variaza de la lanturile de aprovizionare, pana la cele financiare; si tot mai multi oameni isi deschid conturi Bitcoin. Pretul monedei Bitcoin a ajuns la $ 575,97 vineri, reprezentand valoarea cea mai mare in aproape doi ani, iar investitorii se pregatesc pentru o reducere planificata a ofertei de noi Bitcoins, care va avea loc in aceasta vara.
Canada reprezinta deja un teren cunoscut pentru o jumatate de duzina de schimburi, cum ar fi Bitcoin Homegrown, QuadrigaCX si Taurus. Anul trecut compania americana Coinbase Inc a inceput sa isi serveasca clientii din Canada, de asemenea.
Gemini vor lansa primul depozit pentru clientii din Canada si alte valute comerciale digitale, precum Bitcoin si Ethereum, iar apoi va lansa alte servicii, cum ar fi capacitatea de a face schimb de dolari pentru monedele digitale. Onorariile clientilor canadieni vor fi aceleasi ca si cele pentru clientii din S.U.A.

bitcoin-canada-regulation
Atributele unice ale pietei canadiene sunt ratele ridicate de penetrare pentru platile electronice si smartphone-uri, care permit o activitate mai intensa in valute digitale, cum ar fi Bitcoin„, a declarat Gil Luria, analist la Wedbush Securities.
In timp ce Gemini nu dezvaluie numerele sale de utilizator, in ultimele 30 de zile a gestionat sume aferente tranzactionarii de Ethereum si Bitcoin de aproximativ 30 milioane $, a declarat Winklevoss. In calitate de charter de incredere cu raspundere limitata in S.U.A , Gemini pot functiona la nivel national, fara a mai fi nevoie sa solicite licente de bani transmitatorul din statele individuale, care au nevoie de ele. Compania poate oferi, de asemenea, o varietate de alte servicii pentru investitorii institutionali, cum ar fi detinerea activelor in garantie in cadrul tranzactiilor.
Scopul nostru este de a fi un schimb la nivel mondial a activelor digitale„, a declarat Winklevoss. „Cat de repede vom duce schimbul la nivel global este doar o chestiune de timp, uneori, de reglementare, si tine de ceea ce este pe harta traseului nostru de dezvoltare.”

sursa: https://gemini.com/blog/you-can-now-trade-bitcoin-and-ether-in-canada/

http://www.bloomberg.com/

https://www.cryptocoinsnews.com

http://www.reuters.com/article/usa-bitcoin-winklevoss-idUSL1N18Y0RK

http://www.dfs.ny.gov/about/press/pr1605051.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV