Două ATM-uri olandeze Bitcoin au fost furate

25 februarie 2015 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Două ATM-uri Bitcoin din orașul olandez Amsterdam au fost furate, potrivit rapoartelor.

Vestea s-a răspândit prima dată în acest weekend, imediat cum Coin ATM Radar a detectat lipsa de activitate a ambelor mașini și a publicat știrea pe Twitter.

14

 

Semnele de ”maturitate” Bitcoin

Martijn Wismeijer, de la colectivul de Bitcoin ATM olandez MrBitco.in , care deține o mașină General Bytes BATMTwo, a declarat pentru CoinDesk că el a fost „devastat la început„, dar a adăugat că „această întâmplare fiind în Amsterdam, ne așteptăm ca să fi fost furate în urmă cu câteva luni„.

El a continuat:

Într-un fel vedem acest lucru ca pe piața Bitcoin de maturare. În cazul în care hoții încep să îndrepte bări metalice la ATM-urile Bitcoin, știm că Bitcoin devine mainstream. ”

Mașina General Bytes a fost mutată la Hofje van Wijs, un bar în Red Light District din Amsterdam, care a găzduit anterior Ambasada Bitcoin a orașului. Acesta a dispărut în jurul orei 07:00 pe date de 26 ianuarie, potrivit datelor lui Wismeijer.

Valoarea exactă a fondurilor furate este necunoscută. Wismeijer a spus că „este destul de greu să faci schimburi cu Bitcoin pentru profit„, deci „o pierdere de acest fel nu este ușor de depășit pentru un comerciant independent„.

Deși terminalul său a fost în valoare € 2.300 (2.600 dolari), Wismeijer spune că pierderea locației și a comerciantului a „valorat mult mai mult„.

Celălalt aparat, cu două căi de acces, BitAccess ATM, operat de EasyBit, este considerat a fi în valoare de aproximativ 8800 € (10.000 dolari). Data exactă a dispariției sale nu este în prezent clară, dar se crede că s-a petrecut în decursul lunei trecute.

Ancheta poliției este în curs de desfășurare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: coindesk

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV