De ce Timothy Coles își vinde mina de aur de 2m $ pentru Bitcoin

28 iulie 2014 aur, bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

1

Timothy Coles este omul din spatele minei de aur profitabilă din orașul Yukon de Dawson, care este în prezent de vânzare doar pentru peste 3.200 de BTC pe piața de lux BitPremier.

Cu mai mult de 30 de ani de experiență în industria minieră auriferă, Coles aduce o perspectivă unică pentru moneda digitală și conceptele care stau la bază tehnologiei. El vede Bitcoin ca un tip de activ unic.

Coles a declarat pentru CoinDesk că a aflat pentru prima dată despre Bitcoin în timpul iernii în Filipine. Cercetarea ocazională s-a transformat și a crescut într-o anchetă mai activă, ceea ce duce la discuții despre modul în care Bitcoin s-ar potrivi în planurile sale de a vinde în afara intereselor sale cu aur în Yukon.

Cu mina acum de vânzare pe schimbul de lux, Coles este optimist cu privire la perspectivele Bitcoin, spunând:

Eu cred că Bitcoin nu are unde să meargă altundeva decât numai în sus. Pe termen lung, o să devină din ce în ce mai puternică și mai puternică și mai puternică. ”

El a adăugat că, deși el nu deține în prezent nici măcar o modenă Bitcoin, el vede un viitor în aceaste monede și vânzarea sa pe BitPremier ar trebui să aibă succes. În timp ce el nu are planuri de active pentru a investi, unde a fost pentru a intra pe piață, Coles și-a exprimat o deschidere pentru a investi în industria de Bitcoin mai largă, inclusiv în sectorul minier.

Mina este în prezent la vânzare pentru 2 milioane de dolari și relatările generează 1 milion de dolari în venituri anuale.

Bitcoin vs. aur

Când discutăm despre asemănările și diferențele dintre aur și Bitcoin, Coles a citat faptul că prețurile de pe piețele valutare digitale sunt stabilite ca cerere și ofertă.

Prin comparație, aurul este supus unor presiuni geopolitice care au, în ochii lui, o opțiune mai puțin atractivă de-a lungul anilor:

Oamenii care au Bitcoin sunt cei care pot conduce prețul în sus, sau în jos, în funcție de ceea ce urcă. În timp ce aurul, cei care au aur sunt într-adevăr la cheremul politicienilor, instituțiilor financiare, Londra stabilește că noi într-adevăr nu știm nimic despre acesta. Oamenii care dețin aur n-au, într-adevăr, nici un control asupra direcției pe care acesta merge. ”

El a continuat să sugereze că aceste influențe într-o bună zi ar putea obține o taxă pe Bitcoin. Cu toate acestea, el a spus că natura descentralizată a tehnologiei monedelor digitale le face „mai puțin sensibile la manipulare, comparativ cu aur”.

Coles a adăugat că prețul de Bitcoin a fost prea mare și prea repede, rezultând o corecție la fel de rapid. În lunile de atunci – care au văzut o serie de știri pozitive și negative pentru Bitcoin – prețul, a spus el, a crescut pe fondul puterii sale, mai degrabă decât promovarea sa pură sau speculații.

Bitcoin are nevoie de educație

Unul dintre domeniile cheie cu probleme ale monedei Bitcoin, Coles a spus, este o lipsă de educație în rândul publicului larg. Acest lucru se datorează caracteristicilor noi de Bitcoin care nu o fac pe aceasta îndeajuns o monedă, marfă sau proprietate. În schimb, acesta se află undeva la mijloc.

Ca rezultat, Coles a socotit, succesul Bitcoin – și prețul său – depinzând dacă sau nu mai multe persoane află mai multe despre cum funcționează, cum le pot achiziționa și, cel mai important, modul în care se pot folosi.

El a explicat:

Eu cred că Bitcoin are nevoie de publicitate în întreaga lume pentru a se afla mai multe despre ceea ce implică moneda. 9 din 10 de oameni care vorbesc că au auzit de Bitcoin, dar ei nu știu despre ce presupune Bitcoin, ei nu înțeleg și nu doresc să știe deoarece este ieșit din tărâmul lor de înțelegere.

Indică înapoi la subiectul de impact politic asupra Bitcoin, având un mediu în care mai mulți oameni să înțeleagă cum să folosească moneda digitală – și să facă acest lucru – ar putea permite pieței Bitcoin să funcționeze fără influență de manipulare din exterior.

Mai multe planuri cu aur în față
În timp ce invoacă probleme de pe piața de aur la nivel mondial, Coles a spus că, după vânzarea interesului său minier în Yukon el ar rămâne la căutarea de noi oportunități. Lăsând problemele la o parte, el a spus că face piața de aur un „trai mai bun”, glumind că industria a fost „rasfățată” în 2012 și 2013, atunci când prețurile aurului au crescut de peste 1.700 dolari uncia.

El a explicat:

Încă mi-aș păstra mereu ochii deschiși pentru oportunități în mineritul de aur. Este ceva care face parte din sângele tău.

de sprijin logistic și de conducere pentru un potențial proprietar. Vânzarea, de fapt, are două componente: Canyon Creek, un dezvoltat, de proprietate a trei mile de foraj și explorare deja efectuată pe teren, iar un contract de leasing existent în regiunea Bonanza Creek.

Coles a explicat că premiul real în vânzare este interesul său în legătură cu Bonanza Creek, o cale navigabilă în Yukon făcută celebră pentru abundența de aur descoperit în regiune. El a sugerat că sunt inima a ceva care oferă „mare potențial” pentru investitorii interesați.

 

 

Sursa: coindesk

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *