Blockchain se întoarce la Apple iOS cu un nou portofel Bitcoin

28 iulie 2014 transfer bani

Articol scris de Wu Mihu

După îndepărtarea Apple controversată a aplicației Bitcoin iOS din ianuarie, primul dintre portofele cu nume mari se relansează astăzi pe App Store.

Blockchain, care prevede deja portofele extrem de populare pentru ambele ecrane a computerelor și a dispozitivelor Android, a lansat de la sol o nouă formă a portofelului iOS, care se speră că va aduce Bitcoin pentru utilizatorii de pe tot globul.

1

Înainte de îndepărtarea Apple a tuturor tranzacțiilor aplicație care oferea crypto monede, în ianuarie 2014, Blockchain a fost cel mai descărcat portofel Bitcoin pentru dispozitive iOS.

Interdicție controversată

Anunțul Blockchain va veni probabil ca o veste de bun venit pentru comunitatea Bitcoin, care a protestat cu voce tare la interdicția impusă de către Apple – unii dintre utilizatori chiar și-au împușcat dispozitivele iPhone, într-un spectacol prin care aceștia și-au arătat sprijinul.

Cu toate acestea, din motive cunoscute doar de oamenii din interiorul Apple, o politică nouă, mai deschisă a fost anunțată la Conferința Worldwide Developer de la începutul lunii iunie, deschizând calea dată mai mult pentru portofele Bitcoin și pentru alte aplicații de tranzacționare care folosesc crypto monedele.

În săptămânile care au urmat de atunci, App Store a adăugat mai multe aplicații Bitcoin, inclusiv un portofel neoficial pentru utilizatorii Coinbase și Gliph, un serviciu de mesagerie care permite utilizatorilor conectați să își trimită reciproc Bitcoin. Cu toate acestea, Blockchain este primul dintre cei mai importanți jucători pentru a oferi servicii de portofel pe iOS de la începutul anului 2014.

Nicolas Cary, CEO al Blockchain, a declarat pentru CoinDesk următoarele:

În momentul în care Apple a semnalat o schimbare în politica lor față de aplicațiile valutare digitale, ne-am retras proiectul iOS de pe raft și am început să muncim. Am vrut să folosesc acest lucru ca pe o oportunitate de a îmbunătăți portofelul, dar am fost încă reticenți în această privință dedicând cantități imense de timp pentru inginerie, deoarece nu a fost clar ce tipuri de aplicații s-ar obține prin prezentarea și procesul de aprobare.

El a adăugat: „Să lucrez cu Apple a fost rapid și ușor, și apreciăm cu adevărat orientarea lo grijulie – este un parteneriat cu adevărat valoros.”

Noua aplicație

La fel precum și schimbul de Bitcoin între portofele, aplicația Blockchain, de asemenea, permite utilizatorilor de iPhone și iPad să facă achiziții de la numărul care este în creștere rapidă de comercianți care acceptă Bitcoin – atât online cât și în magazinele fizice.

Această listă a acestui an este extinsă pentru a include importanți comercianți cu amănuntul, cum ar fi Overstock, DISH, Expedia și, cel mai recent, Dell

2

Cary a spus că Blockchain a reconstruit aplicația de portofel de la zero pentru a îmbunătăți securitatea, pentru creșterea performanțe și ca să introducă o nouă experiență de utilizator. El a explicat:

Aplicația dispune de un echilibru puternic între funcționalitate și securitate. La Blockchain, luăm în considerare mereu punerea utilizatoriilor ferm în controlul propriilor fonduri, iar acest aspect nu s-a schimbat cu noul portofel iOS. Veți găsi, de asemenea, un ecran nou cu cod PIN de securitate și am actualizat taxa implicită a minerilor la trimiterea de tranzacții.”

Caracteristici noi care sunt adăugate

Cary a declarat pentru CoinDesk că noul portofel pentru iOS va fi disponibil pentru utilizatorii ca să fie descărcat de pe App Store astăzi, adăugând:

Invităm amatorii de Bitcoin de pretutindeni să-i ofere o încercare. Așteptăm cu nerăbdare să adăugăm noi funcționalități interesante de acum înainte, inclusiv foarte populara hartă Merchant de la portofelul nostru Android. Fii pregătit și atent pentru o mulțime de actualizări.

El a explicat în continuare că revenirea la Apple iOS este „extrem de importantă pentru Bitcoin, în general, și foarte interesantă pentru Blockchain”. Lansarea acestei aplicații, în primul rând, reprezintă ideea că milioane de utilizatori iOS din întreaga lume vor avea acum ocazia de a experimenta Bitcoin, a indicat Cary, adăugând:

Mai mult decât atât, acest lucru confirmă faptul că Apple primește înapoi comunitatea de dezvoltare de a investi, construi, și de a crea aplicații Bitcoin din nou.”

Blockchain este în prezent cel mai popular portofel Bitcoin din lume, cu peste 1,9 milioane de utilizatori. Site-ul său, Blockchain.info, găzduiește, de asemenea, diagrame Bitcoin, statistici monetare și un explorator de lanț bloc.

Disclaimer: Acest articol nu ar trebui să fie privit ca o aprobare a oricărei dintre societățile menționate. Vă rugăm să faceți dumneavoastră cercetări extinse înainte de a  investi fonduri în aceste produse.

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV