De ce a crescut Dogecoin?

14 ianuarie 2022 dogecoin, Uncategorized

Articol scris de Spataru Diana

De ce a crescut Dogecoin în ultima perioadă? Toată lumea a început să cumpere Dogecoin, iar valoarea de piață a monedei a crescut cu 12%. Pe măsură ce Tesla începe să accepte DOGE pentru plățile de marfă. CEO-ul Tesla, Elon Musk, a anunțat că producătorul de mașini electrice acceptă acum Dogecoin pentru plățile de marfă.

 

Când a adoptat Musk Dogecoin?

Pe 14 decembrie, Musk a adoptat pentru prima dată integrarea Doge în Tesla. Acesta a afirmat că „Tesla va face unele produse cumpărabile cu Doge și va vedea cum merge”. Aceasta este a cincea zi consecutivă de câștiguri pentru moneda  meme, după ce aceasta a crescut cu 23,8% în ultima săptămână. Cea mai recentă acțiune de preț a făcut ca DOGE flip Avalanche (AVAX) să devină a 11-a cea mai mare criptomonedă de pe piață. Află mai multe despre faimoasa monedă DOGE . De ce a crescut Dogecoin?

De ce a crescut Dogecoin? În prezent, există doar câteva articole disponibile în magazinul Tesla care pot fi plătite cu DOGE.

Ce poți cumpăra cu Doge?

Poți cumpăra cu Doge inclusiv catarama de centură Giga Texas pentru 835 DOGE, un Cyberwhistle pentru 300 DOGE și o echipă Cybersquad pentru copii. Prețul echipei Cybersquad este acum de 12.020 DOGE. Musk, care s-a descris cândva drept „Tatăl câinelui”, are o relație lungă cu criptomoneda meme.
Șeful Tesla pledează de mult timp pentru Dogecoin, promovând ideea utilizării criptomonedei pentru plăți. În același timp, compania sa de rachete SpaceX a anunțat o misiune pe Lună în 2022, cu sarcina utilă plătită în întregime în moneda meme.
Anul trecut, Musk a sugerat că Dogecoin ar putea învinge Bitcoin „cu mâinile în jos”. De asemenea, a dezvăluit că a făcut echipă cu dezvoltatorii Dogecoin în încercarea de a face criptomoneda mai ieftină și mai ecologică.
Dogecoin a beneficiat și de interesul lui Musk, multiplele tweet-uri ale miliardarului susținând vehement moneda.
CEO-ul Tesla și-a promis în repetate rânduri loialitatea față de Dogecoin. Cea mai recentă declarație a acestuia a fost luna trecută pe Twitter unde Musk a spus că este „pro Doge”.  Poți tranzacționa criptomonede simplu și ușor direct pe platforma https://pro.bitcoinromania.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *