Cum se pregatesc utilizatorii Bitcoin pentru decizia SEC

10 martie 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Utilizatorii Bitcoin din intreaga lume se pregatesc pentru decizia din aceasta seara a Securities and Exchange Commission (SEC) din Statele Unite ale Americii, pe un fond tranzactionat la bursa (ETF), legat de moneda digitala Bitcoin.

104195250-GettyImages-507405826.600x400

SEC are in vedere o modificare regula propusa de Bats Global Exchange, care ar facilita demersurile pentru ca aceasta sa listeze ETF Bitcoin, conform propunerii investitorilor Tyler si Cameron Winklevoss. Intre timp, utilizatorii Bitcoin se pregatesc pentru ceea ce urmeaza – un proces care, in conformitate cu unele informatii de pe piata, aduce cu el un nivel de volatilitate, care ar putea sa urmeze, indiferent de alegerea SEC.
Joe Lee, co-fondator al platformei de tranzactionare cu efect de levier Bitcoin Magnr, a declarat:

Anticipam o multime de activitati de tranzactionare si o perioada de volatilitate in jurul valorii pretului Bitcoin, in jurul momentului anuntului ETF.

Utilizatorii Bitcoin se pregatesc pentru furtuna

Fondatorul CryptoCompare, Charles Hayter a declarat pentru publicatia CoinDesk ca, din perspectiva sa, volumul total de tranzactionare Bitcoin ar trebui sa creasca, ca si pana acum:

Ne asteptam ca volatilitatea sa creasca si sa se inregistreze volume mari pe toate pietele„, a spus el.

ETF-2-n539wziyq6wtcvoyq3nsl0xg9x6g93i7fsqp96oc2y

George Rotariu, CEO al Bitcoin Romania, a speculat in mod similar, ca volumele de tranzactionare Bitcoin ar putea fi afectate de decizia SEC din aceasta seara. El asigura ca Bitcoin Romania a analizat potentialul volatilitatii pentru perioada imediat urmatoare si transmite utilizatorilor Bitcoin de pe platforma de tranzactionare https://trade.bitcoinromania.ro ca toate resursele sunt implicate pentru fluidizarea tranzactiilor si tratarea situatiilor neprevazute.

Mai exact, el a spus ca staff-ul va fi la pregatit pentru a rezolva orice problema potentiala, care ar putea duce la cresterea preconizata a activitatii comerciale si va facilita pentru utilizatorii Bitcoin tranzactionarea in conditii optime, la fel ca si pana acum.

Echipa Bitcoin Romania va monitoriza indeaproape situatia, se va adapta la cerintele pietei, astfel incat utilizatorii Bitcoin sa aiba parte de o experienta de tranzactionare fara probleme.

Multi analisti de piata au afirmat ca Bitcoin, dupa ce a atins praguri de tranzactionare foarte ridicate si volatile de la inceputul anului, ar putea suferi dupa data de 11 martie o potentiala corectie negativa, in cazul in care SEC opteaza pentru a respinge acest fond propus.

atms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *