Cryptomonede, caritate si ciclism – strangere de fonduri de $1 milion

14 septembrie 2018 bitcoin, ethereum, litecoin, monero

Articol scris de Cristina Dinica

Jason Berlin si Jovel Velasquez, doi biciclisti entuziamati de cryptomonede, au pornit intr-un tur pe teritoriul Statelor Unite cu scopul de a strange un milion de dolari in cryptomonede. Suma stransa din proiectul care combina cryptomonedele cu ideea de caritate si ciclism va fi donata catre Centrul pentru femei din Houston (HAWC). Aceasta este o organizatie non-profit ce lupta impotriva violentei domestice si sexuale. Prin consiliere, deschiderea de adaposturi si servicii de asistenta, HAWC lucreaza pentru a ajuta supravietuitorii sa isi construiasca o viata sigura si sanatoasa.

caritate si ciclism

Daca Berlin si Velasquez isi ating tinta de a strange 1 milion de dolari in cryptomonede, suma va fi suficienta pentru a finanta timp de jumatate de an serviciile oferite de adapostul deschis de HAWC. Pentru a asigura transparenta, donatorii pot verifica faptul ca adresa portofelelor afisate pe site-ul Tour de Crypto sunt aceleasi cu cele de pe site-ul oficial al fundatiei non-profit. Intreaga suma din cursa inceputa astazi, 14 septembrie, va merge direct catre HAWC. Traseul a inceput astazi in New York, urmand a se incheia pe 9 noiembrie, in Huntington Beach, California, dar nu fara a opri in Houston, pentru a vizita sediul HAWK.

Potrivit lui Blake Rizzo, reprezentantul Tour de Crypto, proiectul accepta donatii Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, dar si alte cryptomonede. Acesta a dezvaluit faptul ca a fost abordat de Berlin pentru proiect. Conceptul pleaca de la Tour de France, insa cu scopul de a strange donatii, dar si de a ridica gradul de constientizare asupra cryptomonedelor. Au combinat astfel cryptomonedele cu ideea de caritate si ciclism.

Organizatorii si-au propus sa repete experienta in fiecare an pentru a strange bani ce vor fi donati catre diferite organizatii non-profit. „Scopul este sa facem acest lucru in fiecare an si sa nu fie o singura fundatie de caritate asupra careia sa ne concentram, ci si asupra altor comunitati si altor cryptomonede„, a spus Rizzo.

 

Sursa: https://bitcoinexchangeguide.com/tour-de-crypto-annual-cycling-trip-raising-crypto-for-charity-through-bike-riding/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *