Cristiano Ronaldo imaginea Platformei de Tranzactionare XTrade

21 aprilie 2016 bitcoin, exchange, tranzactionare

Articol scris de Mirona Noru

XTrade este un inovator furnizor international recunoscut pentru Contracte pentru Diferenta (CFD-uri). Xtrade este in prezent cea mai buna optiune pentru utilizatorii care doresc sa investeasca Bitcoin in CFD-uri de tranzactionare. Compania ofera facilitati de tranzactionare de cea mai inalta calitate pe actiuni, marfuri, Forex si indici si este echipata cu una dintre platformele ce este lider de tranzactionare la nivel mondial.

XTrade este gestionat de catre profesionisti ai pietelor financiare, cu zeci de ani de experienta in cadrul industriei de brokeraj financiar. Din această experienta corporatista si personala a venit recunoasterea faptului ca succesul comercial CFD se bazeaza pe serviciul pentru clienti exceptional, inovatie si executie rapida si fiabila.

Compania ofera, de asemenea, instrumente suplimentare pentru a oferi comerciantilor informatii bogate si pentru a-i ajuta sa realizeze profit si sa atinga potentialul maxim de tranzactionare.

Compania a anuntat recent un parteneriat cu Cristiano Ronaldo. Xtrade recunoaste similitudini puternice intre Cristiano si companie, deoarece ambele se straduiesc sa fie performerii de top in domeniile lor specifice. Acest nou parteneriat inseamnă o noua oportunitate de a sprijini una dintre cele mai interesante talente din lume, promovand in acelasi timp lider si produsele inovatoare de tranzactionare de CFD-uri on-line pe piata mondiala, precum si cresterea prezentei internationale a companiei.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a comentat: „Pentru a fi cel mai bun, ai nevoie de cel mai bun. Acesta este motivul pentru care am ales sa devin partener cu XTrade, una dintre platformele de tranzactionare digitale lumi cele mai bune din lume. Și nu exista nici o modalitate usoară de a deveni cel mai bun din lume. Singura cale este prin perseverenta, practica si mai multă practica- pana la perfectiune”.

Platforma de tranzactionare on-line a companiei ofera cea mai buna flexibilitate si viteza de comert oricand si oriunde, inclusiv pe pietele din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Europa si Asia.

(sursa: https://www.xtrade.eu/ro/

http://www.newsbtc.com/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV