Consumatorii simt siguranța în Bitcoin față de App Mobile de Plăți

2 martie 2015 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Performance-Review-Evaluacion-laboral

Un nou sondaj arată că, consumatorii americani cred că plățile efectuate cu Bitcoin sunt mai sigure decât cele efectuate folosind portofele mobile sau aplicații.

Raportul, publicat de Chicago, cu baza la Walker Sands Communications, se concentrează pe schimbările de comportament ale plăților cu amănuntul, în special deoarece se referă la metodele de tranzacționare digitale.

În cele din urmă, a constatat că 3% din respondenți au spus că ei consideră Bitcoin a fi forma cea mai sigură de plăți, comparativ cu 1% care au optat pentru telefonul mobil sau portofele. Studiul a fost realizat cu ajutorul unui grup eșantion de 1.400 de consumatori.

Raportul a spus:

Consumatorii consideră portofelele mobile și aplicațiile forme mai puțin securizate de plată, chiar plasându-le în clasament în spatele monedelor digitale, spre execmplu Bitcoin.

Banii cash au fost clasați pe locul cel mai înalt de pe lista de metode de plată de încredere. Cincizeci și șase la sută au raportat că preferă banii cash față de metodele alternative de plată, comparativ cu 22% care sunt pentru cardurile de credit și cei 18% care votat pentru cardurile de debit.

Doar 2% au spus ei cred că cecurile sunt metoda de plată cea mai de încredere.

În altă parte, raportul a găsit dovezi ale unei schimbări mai largi față de plățile digitale, una care a spus că a fost accelerată prin introducerea de produse de plăți mobile cum ar fi Apple Pay.

 

 

 

 

 
Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *