Compania United Pharmacies accepta platile cu Bitcoin

5 august 2016 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Magazinul on-line si platforma medicala a companiei canadiene United Pharmacies a introdus oficial moneda Bitcoin ca metoda de plata, oferind 10 % reducere pentru toate medicamentele si produsele listate pe site-ul sau celor care fac achizitii cu ajutorul monedei digitale.

United Pharmacies este una dintre putinele firme din industria farmaceutica care accepta Bitcoin ca fiind una dintre principalele sale forme de plata, din cauza reglementarilor stricte de cunoastere a clientilor ( KYC ), impuse companiilor din industrie.

001

Integrarea Bitcoin in sistemul de plati al United Pharmacies

Clientii platformei United Pharmacies si membrii comunitatii Bitcoin presupun ca integrarea Bitcoin in cadrul United Pharmacies „va stabili un precedent pozitiv pentru alte companii din industria farmaceutica pentru a oferi metode de plata cu reglementare minima si procese juridice.”
De obicei, companiile, cum ar fi  United Pharmacies, ofera o gama limitata de metode de plata, pentru a respecta reglementarile financiare pe care trebuie sa le indeplineasca. Astfel, cele mai multe companii farmaceutice si magazine independente ce ofera produse farmaceutice, ofera si mijloace traditionale de plata, cum ar fi prin transfer bancar international.

Succesul monedelor digitale

Monedele digitale, precum Bitcoin, ofera doua avantaje majore fata de metodele conventionale de plata: comisioane reduse de tranzactionare si eficienta. Optiunile de plata de multe ori recomandate de magazinele ce comercializeaza produse farmaceutice on-line – in mod special cele bancare – cer utilizatorilor sa ia anumite masuri, care conduc adesea la clienti, fie mergand pe ramura fizica sau prin decontarea tranzactiei prin telefon. O data ce tranzactia este finalizata, detalii bancare si informatiile privind tranzactiile efectuate trebuie sa fie transmise societatii, care apoi efectueaza o verificare suplimentara si o autentificare, care ar putea dura de la 3 pana la 7 zile.

725_Ly9jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS9zdG9yYWdlL3VwbG9hZHMvdmlldy8zMGQ5NWQxNTc3OTNhNzVlNDMwMTRmYTA3N2QzMjQ0MS5qcGc=

United Pharmacies explica:

Configurarea unui transfer bancar international poate fi uneori realizata folosind contul dvs. de internet banking. Cu toate acestea, multe banci ofera doar acest serviciu prin telefon sau in persoană, la o sucursala a unei banci.

Bitcoin elimina orice procese si taxe suplimentare, atat pentru client, cat si pentru companie. Se elimina taxele de obicei aplicate clientului si permite companiei sa proceseze transferul mai rapid, in cele din urma optimizandu-se fiecare operatiune manipulata de catre firma.

sursa: https://cointelegraph.com/

http://www.lexisnexis.com/risk/intl/en/identity-verification.aspx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *