Colorado doreste sa ajunga un nou centru Blockchain

7 septembrie 2018 blockchain

Articol scris de Andreea Mihalcea

Politicianul american Jared Polis a declarat intr-un interviu ca este increzator in faptul ca tehnologia Blockchain va aduce multe imbunatatiri pentru cetatenii din Colorado. Acesta spera sa mentina statul in aceeasi pozitie favorabila fata de tehnologia aflata in plina dezvoltare si implementare.

colorado

Polis, antreprenor din domeniul tehnologiei si totodata reprezentant al statului Colorado, este cunoscut ca fiind un lider foarte activ, participand la mai multe congrese. Acumuland experienta in acest domeniu, acesta a pus bazele pentru organizarea Congressional Blockchain Caucus, conferinta dedicata tehnologiei. Potrivit anunturilor din campania sa, obiectivul lui principal este de a face in Colorado un centru national de Blockchain si de a introduce aceasta tehnologie in sistemul afacerilor si in institutiile administrative.

Intrebat de ce crede ca statul Colorado este locul perfect pentru a fi centrul national Blockchain, Polis a declarat ca “cetatenii nostri au o viziune in perspectiva asupra acestei tehnologii si vad in ea un potential enorm de a revolutiona viitorul. Suntem foarte dezvoltati in acest domeniu care este in plina expansiune, iar urmatorul guvern va trebui sa colaboreze cu comunitatea de afaceri pentru a ne putea mentine statul in fruntea pietelor emergente din domeniul tehnololgiei. Tocmai pentru ca este ceva nou si inovator, trebuie sa profitam de ocazie pentru a ne situa in centru.”

De asemenea, politicianul a mai declarat ca are feedback pozitiv din partea unui public larg. Numerosi avocati, oameni de afaceri si parlamentari si-au exprimat atitudinea pozitiva fata de elaborarea acestei politici. Acestia considera ca reglementarile referitoate la utilizarea Blockchain in cat mai multe sectoare de activitate vor crea noi perspective pentru cetatenii din Colorado.

Un alt motiv pentru care se doreste acest proiect este cresterea economica semnificativa care se asteapta. In ultimii ani, dezvoltarea tehnologiei registrului distrubuit a condus la dezvoltarea unei industrii de miliarde de dolari. De la lanturile de aprovizionare pana la securitatea informatica si serviciile bancare, solutiile bazate pe Blockchain au potentialul de a crea transparenta guvernamentala si de a restabili economia.

 

Sursa: https://www.ethnews.com/jared-polis-wants-to-make-colorado-a-blockchain-hub

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV