Colegii de top încep să ofere cursuri Bitcoin

4 septembrie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

th

Două universități care sunt clasate ca fiind universități de top în SUA și anume New York University și Universitatea Duke, oferă cursuri pe crypto monede pentru prima dată.

Profesorul Geoffrey Miller, ieri, a învățat prima clasă a noului curs de la NYU, legea de afaceri din Bitcoin și alte crypto monede. 35 de elevi au participat la sesiune – prima dintr-o serie de 14 – care a acoperit fundamentele de bani.

Miller, un membru al facultății de la facultatea de drept NYU, învață cursul cu profesorul David Yermack, care este la facultatea școlii de afaceri a universității.

Yermack spune că, cursul își propune să analizeze impactul crypto monedelor pe principiile fundamentale care stau la baza noțiunii actuale de drept și finanțe.

Cursul nu este atât de mult legat despre predarea cunoașterii Bitcoin, dar este mai  mult pentru a arăta cum unele dintre problemele legate de proprietate, finanțe și contracte se vor schimba foarte repede în secolul următor. Tehnologia forțează oamenii să reexamineze ipoteze deținute.

Clasa blockbuster

Yermack și Miller sunt unite de profesorul Campbell Harveyde la Duke University Finance , care pregătește un curs despre crypto monede care vor fi oferite studenților în primăvara anului viitor.

Ambele școli de la NYU și Duke sunt clasate în top 10 în perspectivele categorii din US News și clasamentul colegiilor World Report. În special, Co-fondatorul de la Coinbase, Fred Ehrsam a absolvit Duke în 2010.

Desigur, cursul lui Harvey de la Duke este intitulat Inovarea, Perturbarea și Cryptoventures și se va concentra asupra potențialului de afaceri pe care îl folosește lanțul de bloc.

Cursul va fi oferit pentru studenții de la departamentul de informatică Duke și de drept și de afaceri al școlii sale. Harvey este încrezător că, cursul va fi un hit cu elevii.

El a spus:

Cred ca va fi un blockbuster. Problema îi va îndepărta pe oameni.”

Pentru Yermack, predarea unui curs Bitcoin este o abatere de la o cariera petrecută studiind guvernanța corporativă și aspectele executive de compensare.

În toamna anului trecut, el a dat un discurs improvizat despre Bitcoin, la o conferință de finanțare în Puerto Rico, care a „rupt” adresa de keynote inițial, precum prețul Bitcoin a crescut.

A fost foarte bine primit. Telefoanele sunau, după care, nici eu nu am fost în stare să cercetez mai mult „, a spus el.

Academicienii trebuie să pășească în față

Chiar și profesorii NYU și Duke pregătesc noi clase de valută digitală, ei spun că nu sunt suficiente cadre universitare angajate în prezentîn cercetarea crypto monedelor.

Yermack a spus că vine cu propria programă de curs care a fost o provocare, din cauza numărului mic de articole evaluate de colegi publicatepe tema Bitcoin.

În mod similar, Harvey a declarat că potențialul lanțului de bloc este sufocat de o lipsă de înțelegere de bază de utilizări potențiale ale acesteia, și care pornește de la academicieni care ar trebui „să pășească în față” și să prezinte informația.

El a adăugat:

Este clar că [crypto monedele] nu vor să plece, și s-ar putea transforma în ceva un pic diferit de ceea ce vedem astăzi.”

În special, o serie de alte universități oferă deja cursuri de grad și alte programe din jurul Bitcoin. Universitatea din Nicosia, în Cipru oferă un masterat în monedă digitală în timp ce la Universitatea din Marea Britanie de la Cumbria oferă două certificate pe crypto monede.

 

 

 

Sursa: coindesk

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV