China si Marea Britanie colaboreaza la un nou cadru de reglementare financiara

2 august 2016 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Aceasta veste, conform careia China si Marea Britanie colaboreaza la un nou cadru de reglementare financiara, vine intr-un moment in care Marea Britanie se afla intr-o pozitie dificila dupa Brexit. Mai multi experti au presupus ca regiunea va avea dezavantaje in sectorul financiar, dar se pare ca nu o sa fie cazul.

O noua reglementare oficiala joaca un rol esential in lumea finantelor. Acum, o data ce eforturile FinTech si Bitcoin incep sa dea roade, o multime dintre aceste orientari din cadrul de reglementare trebuie sa fie revizuite si actualizate. Autoritatile de reglementare din Marea Britanie si China vor lucra impreuna pentru a crea un nou cadru pentru proiecte financiare in secolul 21.

In cazul revizurii cadrului de reglementare, colaborarea este o necesitate in aceste vremuri. Atunci cand organele de supraveghere ale valorilor mobiliare vin impreuna pentru a deschide calea pentru servicii financiare viitoare, lucruri interesante sunt obligate sa se intample. Desi accentul principal va fi pe servicii intre Marea Britanie si China, aceasta va forma, de asemenea, viitorul FinTech si Bitcoin in aceste tari implicate in noua reglementare.

uk-china-e1468000983185

Colaborarea privind noua reglementare este o tendinta pozitiva

 Obiectivul acestei initiative privind colaborarea dintre Marea Britanie si China este de a crea un nou regulament pentru a distribui produse de fond in ambele jurisdictii. Mai mult decat atat, un viitor link-ul de tranzactionare Londra- Shanghai pentru actiuni va fi stabilit, de asemenea.

Multi oameni din Marea Britanie vor fi usurati sa auda ca initiativele planificate de schimb transfrontaliere nu sunt perturbate in niciun fel. Brexit prezinta unele ramificatii ingrijoratoare, dar prejudiciul pare sa fie facut inca de pe acum. Marea Britanie nu isi va pierde pozitia valoroasa in sectorul financiar pentru moment, cu toate ca vor fi necesare mai multe eforturi pentru a mentine acest statut in miscare.

Detalii specifice cu privire la acest acord intre China si Marea Britanie raman invaluite in mister pentru moment. Este de asteptat ca mai multe informatii sa fie puse la dispozitie in cursul urmatoarei reuniuni EFD, din cursul acestui an. Unii experti indica in continuare colaborarea intre cele doua tari in ceea ce priveste domeniul FinTech va fi discutata in cadrul acestei reuniuni.

Va fi interesant de observat modul in care aceasta colaborare va afecta viitorul FinTech si Bitcoin in China si Regatul Unit. Reglementarea pentru start-up-uri in ambele spatii geografice nu a fost benefica pentru inovare de cele mai multe ori. Aceasta colaborare poate imbunatati aceasta situatie si poate sa deschida calea pentru Bitcoin si FinTech in acelasi timp.

shutterstock_350999261

sursa: http://www.newsbtc.com/

http://www.reuters.com/article/us-britain-china-financial-idUSKCN10A02U?feedType=RSS&feedName=businessNews&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+reuters%2FbusinessNews+%28Business+News%29

http://www.efdinitiative.org/news/events/efd-9th-annual-meeting-shanghai-china

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *