Cele mai ciudate 14 lucruri pe care le puteți cumpăra cu Bitcoin

23 iunie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Moneda digitală oferă comercianților o serie de beneficii care sunt peste decretul tradițional și tranzacțiile cu cardul de credit, dar și pentru consumatori, efectuarea de plăți cu Bitcoin este sigură și convenabilă.

Chiar și cu aceste beneficii,  a existat un moment în care a fost aproape imposibil să utilizezi Bitcoin pentru a cumpăra ceva practic. Una dintre primele achiziții reale efectuate cu Bitcoin a fost in 2010, atunci când un programator a plătit 10.000 de BTC (în jur de 6m $, la prețul de piață de astăzi) pentru două pizza de la Papa Ioan.

Din fericire pentru toată lumea, companii precum BitPay și Coinbase s-au implicat în ceea ce privește întreprinderile mici și mari pentru a integra Bitcoin ca o opțiune de plată pentru bunurile și serviciile pe care le oferă.

Ca urmare, există mult mai multe opțiuni în ziua de astăzi atunci când vine vorba de a a cheltui dragele monede Bitcoin. În timp ce toată lumea are propriul său gust, unele dintre lucrurile care pot fi cumărate cu moneda digitală sunt chiar de-a dreptul bizare.

Aici sunt cele mai ciudate 14 lucruri pe care le poți cumpăra cu Bitcoin:

1. Un monociclu motorizat

Preț: 1,795 $

Pentru cei ca mine care nu au avut destul echilibru pentru a manevra un monociclu, acest model cu motor de auto-echilibru este cu siguranță util.

2. Colți de Mamut Canadian adult

2

Preț: 175,000 $

Achiziționarea acestor colți de fildeș de mamut lânos a speciilor pe cale de dispariție cu Bitcoin, ar fi o modalitate foarte bună de a aduce într-un cerc complet lucrurile între trecut și viitor, dar numai în cazul în care ai aproximativ 290 BTC pentru a schimba prețul de piață.
3. O plantă flytrap Venus

3

Preț: 8,99 $

Cine nu și-a dorit dintotdeauna ca o plantă carnivoră să crească în grădina lor? La sub 10 $, aceste plante Venus nu sunt de pierdut!

4. Sriracha-bacon acadele aromate

4

Preț: 24 $ pentru 12 acadele

Aproape toată lumea iubește sriracha și bacon, dar combinarea acestor două arome? Și mai ales să le pui într-o acadea? Sună destul de irezistibil.

5. O sculptură ferrofluid interactiv

Preț: 199 $

Chiar și după vizionarea acestui video de informare, eu nu sunt încă sigur că am înțeles pe deplin ceea ce se întâmplă cu acestă sculptură ferrofluid. În orice caz, eu sunt intrigat, iar dispozitivul îmbunătățit de fier pare distractiv.

6. Jeleu Red Trinidad scorpion

5

Preț: 6 $

Unii oameni caută atât în apropiere cât și departe pentru a-și stăpâni fixul în ceea ce privește cei mai iuți ardei pe scara Scoville. Eu nu sunt sigur unde se clasează jeleul Trinidad Scorpion în funcție de acest sistem, dar luându-ne după sunetul acestuia cred că este destul de înalt.

7. Primul model Apple Macintosh – 128k

Screen-Shot-2014-06-16-at-5.30.25-PM

Preț: 5,430 $

Acum că Apple este de acord, în cele din urmă, cu monedele digitale, probabil, pentru un bitcoiner nostalgic va ieși primul model de Macintosh pe care Apple l-a lansat în 1984.

8. Cărți de tarot încrucișate celtic de citit

Screen-Shot-2014-06-16-at-5.33.08-PM

Preț: 15 $

Ne-am încercat norocul pentru a prezice prețul tendințelor Bitcoin și ale altor monede digitale. Poate că aceste cărți de tarot pot oferi o perspectivă înțeleaptă pe care noi, muritorii, o trecem cu vederea pur și simplu?

9. O imprimantă Robo 3-D

Screen-Shot-2014-06-16-at-5.36.01-PM

Preț: 799 $

În timp ce o imprimantă 3-D poate să nu fie ”ciudată” în sine, această imprimantă Robo 3-D ar putea imprima cu siguranță niște obiecte ciudate. O să las asta la imaginația cumpărătorului.

10. Un pulovăr doge

Screen-Shot-2014-06-16-at-5.38.38-PM

Preț: 59 $

Wow. Acest pulovăr doge nu poate trece neobservat. Multe print-uri, peste tot.

11. O pernă de pluș Bitcoin făcută manual

Screen-Shot-2014-06-16-at-5.41.50-PM

Preț: 29 $

S-ar putea ca unii să își dorească să-și arate dragostea pentru monedele digitale, fără să poarte un pulovăr doge, iar pentru acești oameni există perna de pluș Bitcoin făcută manual.

12. Noisemakers biciclete Spokester

Preț: 7.99 $

Desigur, ne amintim cu toții vechea carte cu trucul cu gămălie pentru a ne face bicicletele să sune intimidant de tare atunci când eram copii. Acum, cineva a lovit efectiv pe piață și a făcut un produs care elimină toată această muncă pe care trucul o necesită.

13. O profitabilă mină de aur Yukon

Screen-Shot-2014-06-16-at-4.39.55-PM

Preț: 2m $

Încă există o tonă de speculații în ceea ce privește cea mai bună investiție: aur sau Bitcoin. Această mină de aur deja profitabilă în Canada ar fi investiția perfectă pentru un bitcoiner super bogat, în speranța de a-și diversifica portofoliul.

14. Șosete Alpaca

Screen-Shot-2014-06-16-at-5.48.34-PM

Preț: 20 $

Alpaca și Bitcoin au o lungă istorie împreună. Da, ai citit bine. Animalul-lamă care a fost numit mascotă neoficială Bitcoin și aceste șosete Alpaca au devenit unul dintre elementele chintesența care pot fi cumpărate cu moneda digitală.

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *